Ateizm bana hiçbir şey sağlamıyor
· 10 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Başarılı (: Evet, ateizm bana hiçbir şey sağlamıyor.
misyonerlik yapma bari
konunun geleceği;
birisi gelir videoyu savunur
arkasına birisi gelir ona saydırır
o ona bu buna derken kilitlenir.
edit: bu mesajı yazarken başka mesajlarda yazılmış ve tahmin ettiğim gerçekleşmiş 😊
birisi gelir videoyu savunur
arkasına birisi gelir ona saydırır
o ona bu buna derken kilitlenir.
edit: bu mesajı yazarken başka mesajlarda yazılmış ve tahmin ettiğim gerçekleşmiş 😊
Bu konuda topicte tartışma çıkarsa, acıma duygumdan yoksun bir şekilde davranırım, haberiniz olsun.
Special thx to Flexi@EmmaW.
Herşey konuşulsun hacım ama ateistlere suçlu muamelesi yapılması kadar saçma bir şey yok.
Herşey konuşulsun hacım ama ateistlere suçlu muamelesi yapılması kadar saçma bir şey yok.
@EmmaW.
onlarda gelip buralarda hava atmasinlar.musluman bir toplumuz cogunluk olarak.o kadar kafalari calismiyor mu illaki tartisma cikar diye?
Durduk yerde ateizmle ilgili birsey paylasmanin mantigi nedir zaten?
Bu konuda topicte tartışma çıkarsa, acıma duygumdan yoksun bir şekilde davranırım, haberiniz olsun.
@Dulce, Macro.
Anladınız umarım ?
ps: Demokratik bir ülkede yaşıyoruz, isteyen istediğini savunur fakat buraya gelip çemkirmenin, polemik yaratmanın alemi yok. Yapan olursa anında müdahale ederim zati.
Special thx to FlexiAteist değilim ama deistim bilenler varsa ne mutlu bana 😄 Onur kardeşimi bu topiğe bekliyorum
@Addicted
Bak deistsin, lütfedip öldürmüyor adamlar bizi sen hala misyonerlik yapıyorsun 😆
Bak deistsin, lütfedip öldürmüyor adamlar bizi sen hala misyonerlik yapıyorsun 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap