Icerige atla
Extraloob

Ateist Aforizmalar

· 17 Yanıt · 1.3K görüntüleme
O
oOKingOo OP ⭐ 19y
Başlıkta belirttiğim kitabı okuyan arkadaşlar varmı? Birkaç sorum var, okuyanlara 😎
17 Yanıt
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
evet sor
O
oOKingOo OP ⭐ 19y
@TheHeaven
Okumaya yani harcadığım zamana değer mi ❓
Bilgi katar mı sence ❓
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
tabii ki gayet güzel bir kitap. ama bu senin bilgi alma kapasitene göre değişir "boş kafalara" göre bir kitap değil.
O
oOKingOo OP ⭐ 19y
Boş kafalı olsam, kızları tavlamaya çalışacak kitaplara yönelirdim.
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
bu düşünce ile okursan bilgine bilgi katarsın. baya iyi bir kitap 😊
O
oOKingOo OP ⭐ 19y
Atatürk'ün sözü varmış sanırım, yazarmısın en çok onu merak ettim 🤔
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
Egemenliğini sürdürmek için dine ihtiyaç duyanlar zayıftır. Bu tıpkı halkı bir tuzağa düşürmeye benzer. Benim halkım demokrasinin ilkelerini hakikatin prensiplerini ve ilmin öğretilerini benimseyecektir. Hurafeler tek tek yok edilmelidir.
O
oOKingOo OP ⭐ 19y
Teşekkürler, yarın ilk işim gidip satın almak olacak. Çok merak etmeye başladım..
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
Teşekkürler, yarın ilk işim gidip satın almak olacak. Çok merak etmeye başladım..

ne demek efenim umarım zevk ile okursun summer1: herhangi bir sıkıntı olursa kitap ile ilgili pm atabilirsin
O
oOKingOo OP ⭐ 19y
Teşekkür ederim, benzer ilgi çekici tavsiye edebilceğin kitaplar varmı peki?
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y

tavsiye verecek biri değilim fakat birinden tavsiye alırsan eğer kitabi okuduysam güzel yorumlarla daha ilgi çekici hâle getirebilirim.
O
oOKingOo OP ⭐ 19y

tavsiye verecek biri değilim fakat birinden tavsiye alırsan eğer kitabi okuduysam güzel yorumlarla daha ilgi çekici hâle getirebilirim.

Elimde bu tarz kitapları gören kişiler ateist olarak sandığından, verdikleri tavsiye "dine,imana gel" diyor 😆
Yinede bulursam sorarım 🙏
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y

Elimde bu tarz kitapları gören kişiler ateist olarak sandığından, verdikleri tavsiye "dine,imana gel" diyor 😆
Yinede bulursam sorarım 🙏

summer5: haklısın fakat demek istediğim sadece bu tarzda kitaplar değil. koleksiyonum ve bilgi haznem oldukça fazladir her çeşit olabilir.
T
Başlıkta belirttiğim kitabı okuyan arkadaşlar varmı? Birkaç sorum var, okuyanlara 8)

benim de bi sorum olcak bu ( 😎 ) ifadenin burdaki anlamı ne ?
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
Başlıkta belirttiğim kitabı okuyan arkadaşlar varmı? Birkaç sorum var, okuyanlara 8)

kültürümle şey ederim diyor.
O
oOKingOo OP ⭐ 19y

kültürümle şey ederim diyor.

+1 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: