Icerige atla
Extraloob

Assasin Creed'De TÜRK Bayrağı

· 17 Yanıt · 2.3K görüntüleme
G
GreenPearL OP ⭐ 17y
Beyler Tesadüfen Gördüm Hemen Foto Aldım Çok İlginç 🙄 😱 😈
- Resim Silinmiş.
17 Yanıt
E
eL`dode ⭐ 19y
oyunu bitirdim.Ordaken dur kafir vsvs gibi seslerde söylüyorlar 😄
kovalıyorlar kaçman fayda etmez diyolar.. 😄 güzel oyundur.
G
GreenPearL OP ⭐ 17y
hiç fark etmedim 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
Oyun Haçlı Seferlerini anlattığına göre, bu seferler Osmanlı'ya yapıldığına göre, Osmanlı da Türk olduğuna göre doğal 😜
[F New]Solo Gitarist
G
Oyun Haçlı Seferlerini anlattığına göre, bu seferler Osmanlı'ya yapıldığına göre, Osmanlı da Türk olduğuna göre doğal :P

😁 😜
G
GreenPearL OP ⭐ 17y
Oyun Haçlı Seferlerini anlattığına göre, bu seferler Osmanlı'ya yapıldığına göre, Osmanlı da Türk olduğuna göre doğal :P

Valla onur abi ben oyunun konusu bilmiyorum açıkçası zaten adamlar bi konuşmaya daldımı gidiyorum tv izliyorum geliorum hayla konuşuolar 😆 😜
R
RiqueLme ⭐ 19y
osmanlı ya mı saldırılıor görüntüyü görünce indirmeyi düsünmüştüm ama vaz geçtim.
.NET
.NET ⭐ 19y
osmanlı ya mı saldırılıor görüntüyü görünce indirmeyi düsünmüştüm ama vaz geçtim.

Ya yok hayır. Oyunun amacı ap ayrı. Ben sadece Haçlı Seferlerinde gerçek hayatta yaşananları söylemiştim 😜
[F New]Solo Gitarist
E
EmmaW ⭐ 19y
bi ara alayım oyunu zaten çok duydumda oynamak bi nasip olmadı 😄
A
a4_tech ⭐ 17y
güzel oyun yapmışlar. bitirmekte biraz zorlanmıştım ama bitti. türkçe konuşmalarda var oyunda..
S
shneZee ⭐ 18y
güzel oyun yapmışlar. bitirmekte biraz zorlanmıştım ama bitti. türkçe konuşmalarda var oyunda..

+shh
B
BaSoryong ⭐ 18y

+shh

+Bs 🍺
Temet Nosce
Ordaki askerlerde türkçe konusuyor dikkatli dinlersen duyarsin ^^
E
eL`dode ⭐ 19y
Oyunun amacı geçmişin intikamını almak yanlış bilmiyorsam.Oyunu bitiren varsa en sonda yazılar falan var profesörün ve kızın bilgisayarından e-mailleri okuyoruz ve eagle see ile kırmızı kanlarla yazılmış yazılar görüyoruz.Ondan sonra bıraktım heralde bitmiştir diye.Tam çözümünü okumuştum bişiler demiş ama uğraşmadım başım dönmeye başladı artık 😄
G
GreenPearL OP ⭐ 17y
yaw bi yerinde takıldım hani binalara çıkıp bişeyler topluosun ya 12 tane tab tuşu ile haritayı açtığında kartal çıkıo orda takıldım 3 yere gittim dierleri kitli :S kitli dediğim gidilmio :S
T
Truth ⭐ 18y
bayrak dışında bazı konuşmalar bile türkçe 😄
G
GreenPearL OP ⭐ 17y
evet fark ettim %100 türk filimlerinden alma özelliklede Battal Gazı 😁 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: