Beyler Tesadüfen Gördüm Hemen Foto Aldım Çok İlginç 🙄 😱 😈
- Resim Silinmiş.
Assasin Creed'De TÜRK Bayrağı
· 17 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
oyunu bitirdim.Ordaken dur kafir vsvs gibi seslerde söylüyorlar 😄
kovalıyorlar kaçman fayda etmez diyolar.. 😄 güzel oyundur.
kovalıyorlar kaçman fayda etmez diyolar.. 😄 güzel oyundur.
hiç fark etmedim 😄
Oyun Haçlı Seferlerini anlattığına göre, bu seferler Osmanlı'ya yapıldığına göre, Osmanlı da Türk olduğuna göre doğal 😜
[F New]Solo Gitarist
G
Gullugullugil
⭐ 17y
Oyun Haçlı Seferlerini anlattığına göre, bu seferler Osmanlı'ya yapıldığına göre, Osmanlı da Türk olduğuna göre doğal :P
😁 😜
Oyun Haçlı Seferlerini anlattığına göre, bu seferler Osmanlı'ya yapıldığına göre, Osmanlı da Türk olduğuna göre doğal :P
Valla onur abi ben oyunun konusu bilmiyorum açıkçası zaten adamlar bi konuşmaya daldımı gidiyorum tv izliyorum geliorum hayla konuşuolar 😆 😜
osmanlı ya mı saldırılıor görüntüyü görünce indirmeyi düsünmüştüm ama vaz geçtim.
osmanlı ya mı saldırılıor görüntüyü görünce indirmeyi düsünmüştüm ama vaz geçtim.
Ya yok hayır. Oyunun amacı ap ayrı. Ben sadece Haçlı Seferlerinde gerçek hayatta yaşananları söylemiştim 😜
[F New]Solo Gitarist
bi ara alayım oyunu zaten çok duydumda oynamak bi nasip olmadı 😄
güzel oyun yapmışlar. bitirmekte biraz zorlanmıştım ama bitti. türkçe konuşmalarda var oyunda..
güzel oyun yapmışlar. bitirmekte biraz zorlanmıştım ama bitti. türkçe konuşmalarda var oyunda..
+shh
+shh
+Bs 🍺
Temet Nosce
⭐ 17y
Ordaki askerlerde türkçe konusuyor dikkatli dinlersen duyarsin ^^
Oyunun amacı geçmişin intikamını almak yanlış bilmiyorsam.Oyunu bitiren varsa en sonda yazılar falan var profesörün ve kızın bilgisayarından e-mailleri okuyoruz ve eagle see ile kırmızı kanlarla yazılmış yazılar görüyoruz.Ondan sonra bıraktım heralde bitmiştir diye.Tam çözümünü okumuştum bişiler demiş ama uğraşmadım başım dönmeye başladı artık 😄
yaw bi yerinde takıldım hani binalara çıkıp bişeyler topluosun ya 12 tane tab tuşu ile haritayı açtığında kartal çıkıo orda takıldım 3 yere gittim dierleri kitli :S kitli dediğim gidilmio :S
bayrak dışında bazı konuşmalar bile türkçe 😄
evet fark ettim %100 türk filimlerinden alma özelliklede Battal Gazı 😁 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap