Merhaba Arkadaşlar Askere Gidiyorum.Mayıs 21de Teslim Olcam Sülüsü Almadım Daha Haytaya Alıcam Ama Telefonla Aradım Kütahya'ya Gidicekmişim Ulaştırma Olarak.Kütahyada Askerlik Yapan Duyan Bilen Var mı Nasıl Biryer.Sülüsü Aldığımda Tam Olarak Ne Yazdığımı Söylerim.
Askerlik Kütahya Ulaştırma.
· 8 Yanıt · 14K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
güzel yere çıkmış askerliğin hayırlı olsn,kütahya güzel yerdir pek bilmiyorum am küçük sessiz sakin bi yer,askerliğini rahat yaparsın orda 😉
güzel yere düşmüşsün Penny ninde dediği gibi sessiz bir yer yani duyumlarıma göre
Ama bu eğitim amaçlı değilmi daha sonra farklı bir yere gönderilmiyecek misin 🙄
Ama bu eğitim amaçlı değilmi daha sonra farklı bir yere gönderilmiyecek misin 🙄
Acemi Birliğim Orası Ordan Dağıtım Olurum Tabiki Aslında Öğrenmek İstediğim O 😆
Duyduğum Kadarıyla Kütahyadan Genelde Bursa,İzmir,İstanbul Dağıtım Oluyolar Diyolar Yada Orda Kalırmışım Ama Kısmet Tabiki.Bursalı Olduğum İçin Orası Çıkamaz 😊
Orda Yapan Arkadaşlarada Bi Sorumda O Olcak Genelde Nerlere Dağıtım Yapıyor.
Duyduğum Kadarıyla Kütahyadan Genelde Bursa,İzmir,İstanbul Dağıtım Oluyolar Diyolar Yada Orda Kalırmışım Ama Kısmet Tabiki.Bursalı Olduğum İçin Orası Çıkamaz 😊
Orda Yapan Arkadaşlarada Bi Sorumda O Olcak Genelde Nerlere Dağıtım Yapıyor.
Kuzenim acemiliğini Kütahyada Havacı olarak yaptı Oradanda Kuşadasına çok yakın bir yerde yanlış hatırlamıyorsam İzmir-Gaziemir de Yaz kampında tamamladı dediğine göre Kütahya çok güzelmiş askerlik için havacı isen de tatil gibi oluyormuş.
Güzel yer hakketten benim abim Zonguldakta yaptı Askeriyenin karsısında fabrikalar varmıs her sabah koşarken 5 paket sigara içiomus gibi oluolarmıs 😄
Sülüsü Aldım. 😄
Hava Kuvvetleri Komutanlığı / Ulaştırma
Ağır Vasıta Sürücüsü
Hava Er EğitimTugayı Komutanlığı - Kütahya
Bilen var mı. 😄
Hava Kuvvetleri Komutanlığı / Ulaştırma
Ağır Vasıta Sürücüsü
Hava Er EğitimTugayı Komutanlığı - Kütahya
Bilen var mı. 😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
Şu an kütahyada kalıyorum , bazı sebeblerden dolayı. Ama kütahya güzel yerdir. Rahatın yerinde olur diye düşünüyorum.Çevresiymiş insanlarıymış hepsi iyidir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap