Askerden Yeni geldimm.Oyuna girdim baktım charda 15 dress vardı 2 tane kalmışş sanırım herkesin başına gelmş.
Oyunda ne oldu,Dresler nerde? Geri geleceklermii? Bilen bi yazsın kafayı yicemm.
Askerden Yeni Geldimm Soracaklarım var biri Yardım etsin
· 17 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
sweetCHIEF
⭐ 17y
o konuda ilk senden duyuyorum degisiklikler oldu fakat dresslerin gittigi konusunda bir bilgi edinmedim ben
İşte ne güzel bu lanet oyundan uzak kalmışsın unut gitsin bak hayatına.
İşte ne güzel bu lanet oyundan uzak kalmışsın unut gitsin bak hayatına.
Öyledee Ama Kötü oldum bilader yaa. Herşey duruo dresler gitmiş. sick1 Joymaxa mesaj filan yazsak düzeltirlermi acaba :S
o konuda ilk senden duyuyorum degisiklikler oldu fakat dresslerin gittigi konusunda bir bilgi edinmedim ben
Sadece benim başıma mı geldi yani bu olay :S Püfffff Delirecem.
sweetCHIEF
⭐ 17y
galiba oyle,belki bir arkadasin felan aldi olamaz mi?olabilir mi? 😄
Bu konu hakkında bilgisi olan birisi yazarsa sevinirim. Ne oldu Onu bari bileyim ya.
galiba oyle,belki bir arkadasin felan aldi olamaz mi?olabilir mi? :D
Olamazzz.
Dresler Eski çoğu exhange ile verilmiyoo. Hem alsa tam alırdı charda novalar filan duruyoo ama.
Konu joymax olunca tek yapılacak şey siteden report etmen olur
Konu joymax olunca tek yapılacak şey siteden report etmen olur
Türkçe Mesaj yazdım bakalım sitedenn bakıp dönüş yaparlarsaaaaaaa. Ya gerçekten hiç kimseye olmadımı bu chara 15 ay girmedim hiç ondanmı oldu acaba o.O
sweetCHIEF
⭐ 17y
kusup kacacak halleri yok heralde hocam vardir biseyi bu isin 😄
kusup kacacak halleri yok heralde hocam vardir biseyi bu isin :D
makara: makara: makara: makara: Doğru diyon Müdür xD
Bi ara yan charlar silindi onlarla birlikte silinmis olmasin?
Bi ara yan charlar silindi onlarla birlikte silinmis olmasin?
Duruyo ama yan charlar filann sin:
Depodamıydı dressler ? eğer öyleyse serverlar birleşince eski depodakiler yeni serverdaki depoya taşımadıysan eski serverdaki depon siliniyor tamamen anca böyle onlar kaybolur cicioe2
Depodamıydı dressler ? eğer öyleyse serverlar birleşince eski depodakiler yeni serverdaki depoya taşımadıysan eski serverdaki depon siliniyor tamamen anca böyle onlar kaybolur cicioe2
Evettt depodaydı sanırımm depo boşşş.Dediğin olabilir.Kurtarma şansı varmıı?.
S
selemender
⭐ 16y
eğer dresslerin eski bankada kaldıysa sw birleşmesinde kaybolmuştur 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap