Icerige atla
Extraloob

Aşk Sizce ?

· 11 Yanıt · 2.4K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
- Resim Silinmiş.

Saçma gelebilir ama sorum bu ;
Aşk Sizce Kavuşmakmı , Kavuşamamakmı ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
11 Yanıt
Z
Zippy ⭐ 15y
"Hormon fazlalığı" diye bi seçenek eklersen seçim yaparım 😄
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Alın bunu dışarı 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bi kişiye aşık olacağını koltuk altındaki bilmem ne hormonu belirliyormuş, yani birini gördüğünüzde koltuk altınızdan aşk kokusu geliyorsa bilin ki.. 😜
R
RoqA ⭐ 17y
benim için aşkın tek tanımı vardır;

bir yaşamı iki kişi yaşamaktır aşk.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Benim için aşkın anlamı kavuşamamak , çünkü kavuşamassan aslında aşktır, kavuşursan sevgi olur mutluluk olur . tabiki benim görüşüm.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildi
Benim için aşkın anlamı kavuşamamak , çünkü kavuşamassan aslında aşktır, kavuşursan sevgi olur mutluluk olur . tabiki benim görüşüm.

Kavuştuğun anda sevgi olmuyor bi tanışma ve alışma dönemi oluyor alışıp ısındıkça aşk sevgiye dönüşüyor ya da tam tersi soğuyup nefrete dönüşüp ayrılığa sebep oluyor.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildi

Kavuştuğun anda sevgi olmuyor bi tanışma ve alışma dönemi oluyor alışıp ısındıkça aşk sevgiye dönüşüyor ya da tam tersi soğuyup nefrete dönüşüp ayrılığa sebep oluyor.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Fazla ayrıntıya girmeye gerek yok özetledim sadece dediğin gibi ayrılık vs olup nefret oluşuyor özlemek felan.
C
kavuşmak mı kavuşmamak mı bilmiyorum ama benim için geçen gün kampüste gördüğüm kız.
Maynard
Maynard ⭐ 14y
Her gece başını yastığa koyduğunda onunla birlikte hayaller kurmaktır. 😳
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
kavusamamaktir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: