Icerige atla
Extraloob

Aşk mı? Para mı?

· 46 Yanıt · 4.9K görüntüleme
V
ViruS_ OP ⭐ 19y
Beyler sizce aşk mı daha önemlidir yoksa paramı..

İlk yorum Benden olsun:PARA Wink
46 Yanıt
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
ask insanı her zaman bulabilir aşk için ham madde lazım o 3 hammadde sunlar
1:erkek
2:kadın
3:para
erkek biziz kadın da var ee hani para? demekki neymiş para olmadan ask yasanmaz^^
J
JimCarrey ⭐ 19y
katılıyorum paran varsa karı kızda var Mr. Green alcan altına son model arabayı gidicen bostancı caddesine 5 dk 5 hatun Twisted Evil Twisted Evil
Z
Zardock ⭐ 19y
AŞK AŞK

sizin dediğiniz cıkar ilişkisi paraya dayanan bırlıktelık cıkar içindir bence o tarz hatun cok git bi bara cebınden cıkar balyayı bak bakım noluyo mucX
L
aşk tabiki.. kahvekeyfi
V
ViruS_ OP ⭐ 19y
ıyy aşkmış Very Happy Giderim rusyaya alırım bir süper bir bmw bak bakalım arabanda kaç kız oluyo heheheheh ,ama paran olmazsa el arabısıyla beklersin Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy daha çok beklersin Mr. Green Mr. Green

Hele Yeşilleri çok seviyom $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

İçelim extrabeer extrabeer
D
dR.NooB ⭐ 19y
tabiki extraloob hmm
V
ViruS_ OP ⭐ 19y
şıklarda ne olursa olsun PARA $$$$$$ YEŞİL $$$$$$ hmm
B
Beijo ⭐ 19y
para kahvekeyfi
A
AmyLee ⭐ 19y
Aşk her türlü olur ama para olmazsa son bulabilir özellikle evlilikte. Para olunca her şey olur bence...
V
ViruS_ OP ⭐ 19y

Aşk her türlü olur ama para olmazsa son bulabilir özellikle evlilikte. Para olunca her şey olur bence...

+9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999....

KATILIYORUM..
Z
Zardock ⭐ 19y
paran var asıksın hersey cok guzel o da senı sevıyor evlendınız aradan seneler gectı hersey cok guzel yıne birden işlerin bozuldu tepetakla oldun ve karın paran olmadıgı ıcın senı bosadı

burdan cıkarıcagın para ıcın yanında olan hatunu dolayıp bırakıcan 8. gunun olmucak uzarsa kız senı yemeye baslar askım bana bunu al sunu al sen ucunde a.. oldugu ıcın alırsın yanı hayatın a dan z ye yalan olur evlılıgın bıle
ama senı sen oldugun için seven kız en kötü günüde yanında olur sana arka cıkar paran olmasada mutlu olursun
karnını doyurcak kadar parayı nasıl nasıl bulursun bulamıyosan zaten git at kendını köprüden
B
BlackLighT ⭐ 19y
ben aşk diyorum cünkü bi aşık oldugum kız var onun için her şeyimi veririm yeterki o bana aşık olsun Crying or Very sad
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
bir gun aşkta biter para gibi denizcim hal boyleyken soru soyle sorulabilir sonsuz ask mı sonsuz para mı?
o zaman kesin cevap belli olur soru ucu acık soru dedigim gibi kapalı olursa para para para^^
E
extrem ⭐ 19y
1) AT
2) AVRAT
3) SİLAH
ahey ahey ahey Twisted Evil
Z
Zardock ⭐ 19y

bir gun aşkta biter para gibi denizcim hal boyleyken soru soyle sorulabilir sonsuz ask mı sonsuz para mı?
o zaman kesin cevap belli olur soru ucu acık soru dedigim gibi kapalı olursa para para para^^

carsı paraya karsı headbang2ft9 Mr. Green
cok duygusal gördum kendımı canım ahahahaha
M
mel1h___ ⭐ 19y
Paraa hmm
_
_AvRiL_ ⭐ 19y

carsının karsı olmadıgı bişey yok ki gecen dunya kupasında adamlar statta pankart acmışlar
CARSI Dunya Kupasına da Karsı
Z
Zardock ⭐ 19y

carsının karsı olmadıgı bişey yok ki gecen dunya kupasında adamlar statta pankart acmışlar
CARSI Dunya Kupasına da Karsı

muhahahaha kopuk ya bunlar Mr. Green
B
balrog ⭐ 19y
direk para birbirini sevipde evlenip arkasından nafaka odemekden anası aglamıs baya arkadasım oldu ıcın
direk para

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: