Icerige atla
Extraloob

Aşk işleri yardım lazım ^^

· 15 Yanıt · 1.0K görüntüleme
T
TRsronline OP ⭐ 16y
hacılar direk konuya geçiyorum. benim sevdiğim bir kız vardı. ve benim onu sevdiğimi biliyordu ama çıkma teklifi etmemiştim. sonra bu beni faceden ekledi 1 saat sonra bir çocukla ilişkisi var yaptı. sonra bu çocuktan ayrılınca bana selam felan yazmaya başladı aramız baya iyiyken gene o çocukla çıkmaya başladı. sonra geçenlerde tekrar ayrıldılar. bu benim face duvarımda birşeyler paylaştı naber felan cinsinden, sonra mesaj attı telefon numaramı istedi perşembe günü. verdim konuşuyoruz gene güzel güzel. dün benim hali saha maçım vardı maça girmeden mesaj attım buna böyle böyle 1 saat sonra mesaj at seninle artık bazı şeyleri konuşmanın vakti geldi dedim. o da bak şimdi merak ettim felan dedi maçtan çıktım eve gittim ve tahmin edin gene o çocukla çıkmaya başlamış. ben bu kızı seviyorum ama bir şekilde g.t etmem lazım fikirlerinizi bekliyorum beyler, bayanlar...
15 Yanıt
D
Dark Zone ⭐ 16y
Sen o kızı sevmiyorsun .
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
O kız seni sevmiyor . Sadece diğer çocuğu kıskandırmak için seni kullanıyor. Ben senin yerinde olsam kızı siler, ne sevenlerin arasına girerim ne de kendimi daha aşşağılayıcı bir duruma sokarım.
D
Dark Zone ⭐ 16y
Sen o kızı sevmiyorsun .

ve sen o kızın sevgisini hak etmiyorsun . 🙄
T
TRsronline OP ⭐ 16y
O kız seni sevmiyor . Sadece diğer çocuğu kıskandırmak için seni kullanıyor. Ben senin yerinde olsam kızı siler, ne sevenlerin arasına girerim ne de kendimi daha aşşağılayıcı bir duruma sokarım.

Zaten öyle yaptım. Hayatta başarılar diledim. O da özürdiledi felan ama cevap vermedim.
T
TRsronline OP ⭐ 16y
Sen o kızı sevmiyorsun .

Sevmekten kasıt hoşlanmak diyelim. ^^
D
Dark Zone ⭐ 16y
Sen o kızı sevmiyorsun .

Sevmekten kasıt hoşlanmak diyelim. ^^

kızı g.t etmek istiyosun ve hoşlanıyorsun ne biçim şeysin . 😆
T
TRsronline OP ⭐ 16y
bro g.t den kasıtta yani içini kemirecek birşey bırakmak istiyorum onda. ^^
J
Journalist ⭐ 19y
Birlikte olduğunuz herhangi bir anda yapış dudağına, hatta ilerliyebiliyorsan ilerle öpüşme,sevişme vs. seni sevsede sevmesede bundan sonra seni gördüğü her an içini kemiren birşeyler olacaktır... 🍿

P.s: Sanırım çok acımasızım. whiteangel
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Birlikte olduğunuz herhangi bir anda yapış dudağına, hatta ilerliyebiliyorsan ilerle öpüşme,sevişme vs. seni sevsede sevmesede bundan sonra seni gördüğü her an içini kemiren birşeyler olacaktır... 🍿

Yok yaaa bence az bile söyledin bro 😁 😁
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
J
Journalist ⭐ 19y
😁 😁
Barzo
Barzo ⭐ 19y

budur 🤝 😎
T
TRsronline OP ⭐ 16y

budur 🤝 8)

Emin misiniz ? 😆 cool2:
H

budur 🤝 8)

Emin misiniz ? 😆 cool2:

Evet hatta yanında sevgilisiyle gördüğünde içinden yüzlerce dua edecektir o gün ile ilgili bişey dememen için 😁 yada başka bi şey 😆
A
Adith ⭐ 18y
Vur kaç. 🎅

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: