Guildimize +42 online oyuncular alınacaktır.Guildimize katılmak isteyen arkadaşlardan saygı,yardımseverlilik,küfür etmemelerini ve guildimizde bulunan büyüklere saygı küçüklerimize sevgi göstermelerini istiyoruz
Guild alımı için AsiL_TurkLer guildinden herkeze pm atabilirsiniz.
Ben = WannaLosT
Master = AsLaN_BeY Yardımcı Master = TaiChi
Görüşmek üzere....
AsiL_TurkLer GUİLDİ 5 LEVEL
· 7 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Irıs serverinde iki gün önce oynamaya basladım. Premium + Sbot + Peri var ve günde ortalama on beş saat kasıyorum. İki arkadas beraber kasıyoruz. Online olma problemimiz yok. Levelim 28. Guildinize girmek istiyorum. Teşekkürler.
Güilde gelmek ıstıyosan oyunda _J3N4B3Ts_ e pm atman yeterlıdır..! Bu arada banditi aldık:D
Guild suan hala aktiftir
64 + Seviyeli ve Online arkadaşları bekleriz
Genel olarak guild trader ve hunter dır ancak bi meslek kısıtlaması yoktur
Suan güzel bi unionumuz var umarim daha da guzelleserek buyumeye devam eder
Katılmak isteyen ciddi kisiler oyun icinde AsLaN_BeY, TaiChi , EfesPiLSEN , BLueWoLf vs. eski bir uyeye pm veya msj atabilir
Herkese İyi Oyunlar , Bol Şanslar
64 + Seviyeli ve Online arkadaşları bekleriz
Genel olarak guild trader ve hunter dır ancak bi meslek kısıtlaması yoktur
Suan güzel bi unionumuz var umarim daha da guzelleserek buyumeye devam eder
Katılmak isteyen ciddi kisiler oyun icinde AsLaN_BeY, TaiChi , EfesPiLSEN , BLueWoLf vs. eski bir uyeye pm veya msj atabilir
Herkese İyi Oyunlar , Bol Şanslar
Gerçektende Iriste en iyi guildlerden bir tanesidir başarılar kardeşim
5 ay önce mmuzaffer abi attı bizi 85 Lv ve 81 dik bide ++ taichi referans'ı ile gelmiştik 90+ olmayan atılcak dendi ve atıldık şimdi 42 yemi düştü gine e yani sonu böyle olur bencede...
muzaffer abiler bıraktı sanırım burayıda hic gozukmuyo ^^ 3 sunlu char var bide ah para ah
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap