Asansöre sıkışan hemşire böyle can verdi
· 10 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor

10 Yanıt
Apprehension
⭐ 16y
çok feci can vermiş yazık ya
Konu Dışı: "Beğendiğiniz Silkroad Harici Videolar" 😁
Konu İçi: Eceli gelmiş gitmiş yapıcak birşey yok
Konu İçi: Eceli gelmiş gitmiş yapıcak birşey yok
Birde görebilseydik, sansür''
Ecel geliyorum demez dedikleri bu olsa gerek surprised1
Gayet görünüyor daha neyini merak ettiniz.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Genellikle korku - gerilim filmlerinde rastladığımız bu tür sahnelerle gerçek dünyada karşılaşacağım aklıma gelmezdi. Ama hayatta her şey oluyormuş demek ki, bir kez daha bunu öğrenmiş olduk. summer4:
Bacağı kopmuş, kan kaybından ölmüş görüp-anladığım kadarıyla. Asansördeki insanların tepkilerine de şaşırmadım değil açıkçası 😱 😱
Bacağı kopmuş, kan kaybından ölmüş görüp-anladığım kadarıyla. Asansördeki insanların tepkilerine de şaşırmadım değil açıkçası 😱 😱
Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hepsi sogukkanlı uzerinden atlayıp geçiyorlar.
Genellikle korku - gerilim filmlerinde rastladığımız bu tür sahnelerle gerçek dünyada karşılaşacağım aklıma gelmezdi. Ama hayatta her şey oluyormuş demek ki, bir kez daha bunu öğrenmiş olduk. summer4:
Bacağı kopmuş, kan kaybından ölmüş görüp-anladığım kadarıyla. Asansördeki insanların tepkilerine de şaşırmadım değil açıkçası 😱 8O
Hepsi sogukkanlı uzerinden atlayıp geçiyorlar.

Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yanlışın var asıl korku filmi Dünya da oynuyor iyi bak.
Bacağı kopmuş, kan kaybından ölmüş görüp-anladığım kadarıyla. Asansördeki insanların tepkilerine de şaşırmadım değil açıkçası 😱 8O
Yanlışın var asıl korku filmi Dünya da oynuyor iyi bak.
Nerede ne olacağı hiç belli olmuyor.
Ecelde geliyorum demiyor daral:
Ecelde geliyorum demiyor daral:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap