VİDEO LİNKİ: http://www.vidivodo.com/146193/asansordeki-hayalet
Arkadaşlar bu video Singapur'daki bir şirketin güvenlik kamerası tarafından çekilmiş.. Videodaki hayalet eskiden o bölgede ölen yaşlı bir kadının hayaletinin olduğu sanılıyor.
[+16]
Asansördeki Hayalet [+16]
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Açıkçası pek gerçekçi bulmadım.
Açıkçası pek gerçekçi bulmadım.
Gerçek değil merak etme Video'ya ekleme yapılmış.Zaten olanağı olmayan birşey HAYALET adı üstünde soyut bir kavram. ☕
fake.
T
Tyler Durden
⭐ 15y
Yıl olmuş 2011 hala izlemeden paylaşım yapanlar var. Teşekkürler Türkiyem.
fake.
fake video atıyor ahlaksız banlayın şunu. 😁
Bro Allah rızası için şöyle saçma sapan şeyler paylaşmayın ya, milletin psikolojisini bozacaksınız. Heleki aniden ekrana çıkan birşey paylaşırsan, hiç nazik davranmam haberin ola. 🤝
Special thx to FlexiBro Allah rızası için şöyle saçma sapan şeyler paylaşmayın ya, milletin psikolojisini bozacaksınız. Heleki aniden ekrana çıkan birşey paylaşırsan, hiç nazik davranmam haberin ola. 🤝
😈 😈
Spoiler
😢
Yahu orda çalışan bir adamın babanesi falandır ahahah bune biraz inandırıcı yapsalarmış keşke. makara: summer6:
güldüm 😜
Bro sen neden hep böyle psikopat psikopat topicler açıyosun? 😆
Heleki aniden ekrana çıkan birşey paylaşırsan, hiç nazik davranmam haberin ola. 🤝
+47 👴
bundan 3 sene önce buna benzer bir video izlemiştim asansöre her bindiğimde aklıma geliyor o zamanlar inerken hep arkama bakardım 😆 😆 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap