Ya beyler bu pacificin hali ne olcak şimdi bi baktım serverlist 3525 gösteriyo bide saat 6 bu ne böle Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Artuk Yuhhh Yaniii
· 12 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
valla doğru söylüyon zaten herteraf bot adam gibi kasamıyoz bir çözüm bulsalar bota böle olmaz ya sabahın 6 sında kim girer hepsi bot birgün tersime gelcek hepsine pk yapçam bakalım ne zaman Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
C
cheng_xiao
⭐ 19y
valla doğru söylüyon zaten herteraf bot adam gibi kasamıyoz bir çözüm bulsalar bota böle olmaz ya sabahın 6 sında kim girer hepsi bot birgün tersime gelcek hepsine pk yapçam bakalım ne zaman Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
bi gün yap çok zevkli pluyo Very Happy bi ara arkadaşlar girmiştik zaveye odaları boşaltıp çıkmıştık Very Happy
geçenlerde yarkandan çıkan niya guard generalin gigantı nı aldım getirdim hotana bıraktım para botlarına geçen yatıyor zevkli oldu baya sizde öyle yapın
1 HAFTADIR DORU DÜZGÜN OYUNA GİREMİYORUM BENDE PACİFCTE OYNUYORUM SERWER KAPASİTESİ ARTSA İYİ OLACAK
ARTARMIKİ ACABA ?
ARTARMIKİ ACABA ?
R
RollsRoyce
⭐ 19y
joymax kasıtlı olarak yapıyor gold botları sayesinde adamlar piremıyum satıyor tek çare piremıyum almak Wink
evt premium almak lazımda okul yüzünden düzenli oynuyamıyorum premium alıpta boşuna durmasını istemiyorum 15 tatildie alsam paranın yarısı çöpe gidiyo o yüzden yazı bekliyoruz bizde haklıyız en iyi joymax'ı dövelim
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Soyuk char bulun gidin bütür botları yatırın tavsiye ederim çok zevkli... Very Happy Very Happy Very Happy
hacım sakin Twisted Evil Twisted Evil

Pacific sanırsam oyunun en popüler serverı oldu.
Sitres yapmayın beyler olur böyle vakalar Gaymax yakalar Mr. Green Mr. Green
Pacific sanırsam oyunun en popüler serverı oldu.
ben pasifikte kasarken bütün cafe lol server die vazgeçirti beni Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap