Icerige atla
Extraloob

Artık Silkroad'ın Ciddi bir anlamda Şifresini çözelim diyoru

· 7 Yanıt · 3.6K görüntüleme
J
jofilp OP ⭐ 19y
Beyler bu onlıne oyunlar kodlamalarla yapılıyor bunu bılıyosunuz.Bizde bu kodlamaları arastırıp öğrensek uygulamaya koysak basarılı olmamazmıyız.Adamlar oyunun sıfresını cozmusler bız hala ısın dalgasındayız yabancıların forumlarında Kodlama işlemleri konusuluyor..
Sallıyorum mesela Üzerindeki silahı oyundada SOSUN yapacak kod acep ne dersınız..??
Çözsek ONNUMARA HATTA PERFECT olmaz mı ?
Gülmeyin ben işe koyuldum yabancı arama motorlarında yabancı sıtelerden bısıler elde ettım denıyorum eger basarılı olursa super olacak..
7 Yanıt
M
Macro ⭐ 19y
headbang2ft9 sen araştır koçum sadece kendin görürsün onu benm de elimde 9 degree silah var sadece pk2 edit yapılabilir bu gınaayt değil düp item üzeri deişiklik vs yapılsın itemini deiştiremezsin bu oyunda canavardan düştükten toprakta kaybolana kadar her itemin bir numarası var her çeşit itemin değil her itemin buradan da trilyonlarca kod demektir bu ve 2 tane yanı kod olmaz Very Happy :?!!! boşwer mısır yiyeleim popcorn yanına da bira extrabeer kasarken canın mı sıkıldı kahvekeyfi detective yada sevglinle buluş mucX boşwer silkroad da bu olmıcak işleri bak saçma demiorum
H
HAKAN0 ⭐ 19y
bencede sen oynamana bak eğlence için oyna oyun bizimle oynunyo bazen hiç farkında olmuyoruz fazla kaptırmayalım kendimizi gerçek hayat dışarda
Barzo
Barzo ⭐ 19y
arkadasım sen gerck hayatına baksana bu sadece bir oyun bos zamanını dolduracak eglenceli bir aktivite bu kadar önemsemeye gereq yok kendini yiyip bitirme yani extraokk extrabeer perde
M
mavialize ⭐ 19y
Her hafta birileri biryerlerden kod lafını duyup birşeyler düşünüp birşeyler yazıyor. 3. kişi cevap vermiş gerçi bende vereyim. imkansız ve anlamsız.
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
Tmm kodu buldun diyelim oyunun ne zevki kalıcak söylermisin ?
T
Torquel ⭐ 19y
bencee igrencc olur direk oyundan cıkarım valla. :?!!! Ne o ole herkes sosun gezer.Bu oyunda hırs onemli guzel oynama onemli itemi ztn halledirz.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: