Arkdaşlar forumda daha önce konusu eminim geçmiştir ama ben görmediysem özür dilerim şimdiden yaklaşık 2 3 ay önce sp charı açtık aldığım duyumlar sayesinde cleric yapmadım clericler bu seneden sonra işi bitecek dediler sanırım doğruymuş buyrun buda video linki artık bles basıp silah değiştirdiğinizde bless kaybolacak.İnşlh cleric arkadaşlar holy recovery sizde kalmazlar :S Buyrun link:http://www.youtube.com/watch?v=8_jrnzMcAUA&feature=related
Artık clericlerin halii çok kötü olacak içeri
· 40 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
40 Yanıt
Saçmalama :p
Neden öyle diyosun ama gerçekten 2 3 ay öncedne duymuştum o yüzden bard kastım bende boş kişidende duymadım demin gezerken yabancı forum sitesinin birinde bu videoya rasladımm hatta bazı skillerin bekleme süreleri uzayacak.
Neden öyle diyosun ama gerçekten 2 3 ay öncedne duymuştum o yüzden bard kastım bende boş kişidende duymadım demin gezerken yabancı forum sitesinin birinde bu videoya rasladımm hatta bazı skillerin bekleme süreleri uzayacak.
hmm haklı olabilirsin cnm videonun adı ne telefondan bi girmeyi deneyeyim bari yatmadan önce hadi
Link verdim yaaa 😄
Bidaha veriyorum http://www.youtube.com/watch?v=8_jrnzMcAUA&feature=related
Bidaha veriyorum http://www.youtube.com/watch?v=8_jrnzMcAUA&feature=related
😱
Değerli extraloob adminlerimiz ^^ Konuyu gerekli araştırmalarınızı yapıp daha derli toplu olarak arkadaşlarımızıı bilgilendirirsiniz bendne bu kdar oldu :))
olmaz boyle birşey ozamn wizard charını silsinler
Yapacak bişey yok ya hep cleric skilleriyle takılacaklar veya ayrıyeten pt ye cleric alacaklar pwp vb lerde 🤘
Yapacak bişey yok ya hep cleric skilleriyle takılacaklar veya ayrıyeten pt ye cleric alacaklar pwp vb lerde 🤘
evet kalkıyor.
evet kalkıyor.
o zaman kalkmadan satayım şu wizz/clericimi 😁 biggrint1
Ps:İnş kalkmaz o zaman kimse bir buildin yanına cleric açmaz bard açar hem seri olur hemde noise basar.
T
turkiyesro
⭐ 19y
Bowların KB'de kalksın ❗ 😆
Çok saçma önce Holy Spell i adam etsinler onun yüzünden Force/Warlock yok oldu.
Aynı sorunu yaşıyorum
T
turkiyesro
⭐ 19y
Aynı sorunu yaşıyorum
Warrior/Warlock karakterim var stun dışındaki debuffların tutma oranı düşük olduğu için tutmuyor deli oluyorum 😊 Bencede holy spell ve Bowlardaki KB nin düzeltilmesi gerekli !!
Dedelere geldiniz 😁
Clericler Hadi Geçmiş Olsun 😱
Kalkıyor ... nese: Sevindim ama
Kalkacağını çok daha önceden duyurmuştuk diye biliyorum. Yoksa ben biliyordum da belirtmeyi mi unuttum diye düşünüyorum 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
Wiz / Cleric kasan şimdi neyine yansın , adamlar LTP takılırken NPC den aldıkları % 100 Speed Potion lara ödedikleri paraya mı acep neye ?
> Neyse ki tekrar başladığımda bu sefer wiz / bard yaptım. Avantajı var fakat Giantlarda öyle dezavantajı var ki , Bazen nerde bless diyorum.
> Neyse ki tekrar başladığımda bu sefer wiz / bard yaptım. Avantajı var fakat Giantlarda öyle dezavantajı var ki , Bazen nerde bless diyorum.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap