B B7B OP ⭐ 16y 15 yil once #1 Evet ben de artık caspian'dayım, nwo girmek isterim tabiki en kısa zamanda kasılmaya başlayacak ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Mopneet ⭐ 18y 15 yil once #2 Hoş geldin. ^^Dn: PM'e cevap verirsen sevinirim. (: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A arveleson ⭐ 17y 15 yil once #3 Ben Bıraktım Herkes Caspiana Geldı. En Iyısı 0'dan Char Kasıp Guıld Kurup Hotana SAldırmak 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #4 NWO girebileceğini sanmıyorum ama 2. guildimize girersin sanırım ^^50 silk karlığı 15 saat istediğin mob da kasıyorum aklında olsun ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B B7B OP ⭐ 16y 15 yil once #5 Sağolun@burakbana da mı parayla 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #6 bro silk lazım şu devili kaldırsam tamam zaten taxi yapıyorum gelirsin sıvışırsın arada ama şuan 33 silk var şu devili kaldırmam lazım 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K karakalb ⭐ 19y 15 yil once #7 ho TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B B7B OP ⭐ 16y 15 yil once #8 Sağolun yaza kadar bot servisine vermeyi düşünüyorum tek tek kastırcağım yaza kadar 100 olursa tadın yenmez 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil