Icerige atla
Extraloob

artık androidli akilli telefonum var

· 21 Yanıt · 2.1K görüntüleme
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
General mobile discovery aldim ama aldiktan sonra yanlis yaptigimin farkina vardim yedek parcasi yok sanirim telefoncuda calisan arkadasim iki ay sonra patlayacak elinde o telefon diyo korkmaya basladim beyler 😞

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
21 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Çin çöpü.
bluesman
bluesman ⭐ 17y
neden general mobile aldın anlamadım. samsung, sony gibi markalar varken. bence uzun süreli kullanmak için alınan eşya araç gereç vs. için paraya kıymak gerekir.
L
LegendLess ⭐ 18y
General mobili pek tavsiye etmiyorlar hocam. garantisi yok mu
F
frityus ⭐ 17y
Ucuz mal alacaka kadar zengin değilim diye bir söz vardır bro
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Yoo param var ama hoşuma gitti arkadaşımdan esinlendim adam 2aydır falan kullanıyor bir sıkıntısını görmedi bakalım ben görücem mi 😄 hayırlısı
2
2447 ⭐ 16y
2 yıl telpa garantili bende alacagım bugun yarın
M
Minotoche ⭐ 17y
bence telefon gayet ucuz ve kaliteli kaçırmayın. garantiside var 😊
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
S4 kadar olamasada güzel tavsiyemdir. 😁
H
Nexus 4 e benzetmeye çalışmışlar çin malı olduğu için almadım Nexus 4 aldım keyfime bakıyorum hiç takılma falan hiç bir şey yok
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Takılma bunda da yok fakat ileride ne olur bilemem onu araştıracağım ama herkes kötü diyor telefonuma psikolojikman kötü oluyorum makara:
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Marka kötü fakat telefon fiyat/özellik olarak bakıldığında alınabilir.
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Marka kötü fakat telefon fiyat/özellik olarak bakıldığında alınabilir.

Aynen ya hacım , markası kötü ama özellikleride iyi fiyatıda. Ayrıca ben 1-2hafta oldu alalı ve süper fakat telefonu nazik kullanmazsan perti çıkar eski telefonumda dokunmatikti samsung genoa şu anda perti çıktı onun ekranında ki çizikleri saysak 100tane çizik falan vardı bunun daha jiletinini çıkarmadım korkudan makara: makara:
F
frityus ⭐ 17y
Bende araştırdım iyi telefon fiyata göre çok iyi hele hayırlı olsun eski lafı geri alıyorum
V
volkanka ⭐ 17y
general mobile discovery on numara telefondur arkadaşım. senin o arkadaşın kimse korkutmak istemiş sadece.
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Yok realden arkadaşlarım zaten güzel diyorda forumda başta herkes kötü falan deyince biraz endişe yaptım bide telefoncu arkadaşım var oda kötü 2ay sonra patlıcak o firma deyince biraz korku sardı haliyle ama gerçekten süper telefon hacım . 😘
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende araştırdım iyi telefon fiyata göre çok iyi hele hayırlı olsun eski lafı geri alıyorum

Aynen forumda en iyi zed kullanan kişi makara: makara:
W
Warmoon ⭐ 18y
IQ'su kaç kanka?
Spoiler
Tamam vurmayın. pray:
Florensia
Florensia OP ⭐ 13y
Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildi
IQ'su kaç kanka?
Spoiler
Tamam vurmayın. pray:

Sen onu bunu boşver facebook'a gel seninle birşey konuşmam lazım 😘
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Abimdede var bundan telefon tam bi canavar ya. donanımhaber de inceleme yapmıştı öneriyorda. fiyat ve özellik bakımında çok iyi ayrıca garantisi var.çin malı diyen arkadaş zaten birçok firmanın fabrikaları çinde değilmi?
Herakross

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: