Icerige atla
Extraloob

Arkdaşlar Sibirya Kurdu ( Husky ) Yavruları satılıktır!!!!

· 20 Yanıt · 3.1K görüntüleme
20 Yanıt
E
eagle1016 ⭐ 19y
hayırlı olsun 😄
S
sromantr ⭐ 17y
Kaca Satıyorsun
R
Romanticer ⭐ 16y
resim koyabilir misin ?
B
biqali17 ⭐ 17y
fiyatı nedı ve kaca satıyosun kopeklerı cvp werırmsın
A
AAnGeLL ⭐ 18y
resim koyar mısın?
U
Uprising ⭐ 19y
Resim isterük 🤤
E
EricNorthmaN OP ⭐ 17y
tamam koyucam resim ve Fiyatları 350TL...Lütfen ciddi alıcılar irtibata geçsin pazarlık teklif etmeyiniz
A
AAnGeLL ⭐ 18y
arkadaşım uzaktan çekip koysaydın burnunun ucundan çekip koymuşsun bi gözleri belirgin görünüyor.
E
EricNorthmaN OP ⭐ 17y
Canım kardeşim uzaktan toplu halde resimleri warr.ayrıca profPic yaptık çünkü gözleri bu canlının herşeyi...burunlarına gelince hasta olmadıklarını belirtmek için o kadar yakından çektim.çünkü burunları hepsinin nemli...teşekkürler
F
frityus ⭐ 17y
Fiyattan önce , Yavruya nerede nasıl bakacaklarına önem göstermeni rica ediyorum . ❤️
J
Josephine ⭐ 17y
Fotoğraflar kalitesiz.
Fiyat pahalı.

Aşı kartı varmı annesinin ve babasının?
Saf husky mi?
B
Baha i ⭐ 18y
Pahalı oluru yokmu bunun :
K
Kai ⭐ 18y
Bu sibirya kurtlarının gözleri neden mavi olur,hep merak etmişimdir
Ps:Hayırlı satışlar
R
Rochas ⭐ 16y
Bunlar acaip tatlı yaratıklar ya
Hayırlı olsun
H
hoLaaa ⭐ 18y
beyaz arıyorum olsaydı alırdım.
R
RiqueLme ⭐ 19y
hacı bende alıcaktım bunlardan bitane de şimdi konumum Yalova
iklim sıcak bu gün kısa kolluyla gezdim dışarda yaz zaten bildigin gibi deil
bu hayvanlar soguk iklim hayvanı sahilde bitane gördüm sanki köpek 50km koşmuş gibi nefes alıyordu
o durumu gördükten sonra almaktan vaz gectim bi kac tane değişik türden köpek aldım.
alırken lütfen bu konuyu düşünün sıcak iklimli yerlerde alıp hayvana eziyet etmeyelim.
R
Rochas ⭐ 16y
hacı bende alıcaktım bunlardan bitane de şimdi konumum Yalova
iklim sıcak bu gün kısa kolluyla gezdim dışarda yaz zaten bildigin gibi deil
bu hayvanlar soguk iklim hayvanı sahilde bitane gördüm sanki köpek 50km koşmuş gibi nefes alıyordu
o durumu gördükten sonra almaktan vaz gectim bi kac tane değişik türden köpek aldım.
alırken lütfen bu konuyu düşünün sıcak iklimli yerlerde alıp hayvana eziyet etmeyelim.

Sıcak havalarda bu hayvanlar bayılıyor bende vardı birtane hava sıcaktı ben hayvanın üstüne su döküyordum soğuk 😜
E
EricNorthmaN OP ⭐ 17y
arkadaşlar elbette war aşı karneleri ilgilenen arkadaşlar PM atsın onlara gerekli açıklamalar yapılacaktır...pet shoplarda ne olduğu belirsiz bi çok köpek bu fiyatlardan daha çok fiyatlara satılıyor.ayrıca kendi köpeğim ırk standartlarına tümüyle uymaktadır....fotolar büyük olduğu için öle görünüolar yani çok yakından...nese zaten ilgisi olan arkadaşlar ulaşacaklardır.....teşekkürlerr....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: