arkadaşlar bu arkdaş charının exttraloob tarafından soyulduğunu savunuyor beleş bot aldım kullandım ondan soyuldu charım diyo.Bende EXTRALOOB tam bot çok kullandım ama böyle bir olay ile karşılaşmadım.Size diyeceğim modların onayı olmadan her botu kullanmayım ve indirdiğiniz dosyaları taratında kullanın
[ımg/]-Resim Silinmiş.[ımg]
arkdaşlar buraya bakın önlem alın!!!
· 6 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
F
fox89hakan
⭐ 19y
kardes eger bu sıteden olsaydı benım 5 carda gıderdı 74 +5 hersey full bulue car dahıl kacak cıkınca kacak gıdınce de paralı kullanıyom hıc bısey olmadı burdan kaynaklanan bısy degıl bu
zaten sizin gibiler yüzünden bu sitede böyle şeyler oluyor kasarken ii beleş botla aa süper kasıyor ne güzel süper böyle giderse lv geçerım sonra çarı soyuluyor kım yaptı EXTRALOOB indirmeyın kardeşim yalvarmıyorlar akıllı olun biraz adam olunn
saçmalamış
arkdaşlar ben hep beleş botu extradan aldım ama ben böyle bi olayla karışamadım sitenin böyle bişey yapacağınıda sanmıyorum
sadece indirdğiniz botu taratında kullanın diyorum
sadece indirdğiniz botu taratında kullanın diyorum
zaten sizin gibiler yüzünden bu sitede böyle şeyler oluyor kasarken ii beleş botla aa süper kasıyor ne güzel süper böyle giderse lv geçerım sonra çarı soyuluyor kım yaptı EXTRALOOB indirmeyın kardeşim yalvarmıyorlar akıllı olun biraz adam olunn
Kızmana gerek yok
Bu şahıs muhtemelen, siteden banlanan veya sitede reklam ile bot satmaya çalışan birine aittir
" Güneş balçıkla sıvanmaz " bunu uutmayın
Bu kişinin burada reklamını yapana kızın bence
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap