Arkadaşlar biraz gıcık bi arkadaş gurubum var bir araya gelince herkes kendini birşey zannetmeye karşısındakini bozmak için elinden gelen çabayı göstermeye çalışan bir arkadaş grubum var her gün gelir beni çağırırlar ya bir kere inerim ya da inmem onun için bana küsüyorlar ne yapmalıyım bana bi çare bulun
Arkadaşlarımla ilgili sorunlarım
· 13 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Hiç bulaşma.Yeni arkadaşlık ortamları bul.
Hiç bulaşma.Yeni arkadaşlık ortamları bul.
yeni ortamlara alışmak kolay değil hacım arkadaşlarımı seviyorum ama bu huyları yüzünden muhabbet etmek istemiyorum
Çok temiz çocuklar sigaraları kötü alışkanlıkları felan yok yani
Gülü seven dikenine katlanır pozisyonu o zaman ^^
hep diyorum gene diyorum sizler herkesten farklısınız ben bunu yüzyıl boyunca yaşadım herkes basit geliyor konuşmaları tripleri asaletleri baktım hep ben mutsuzum sonrasında dedim ki kendi karakterini başkasında arama onlarla öyle takıl sen gene kendi asil çevreni kur ve öylede yaptım 😎
bkz. EXL AİLESİ.
bkz. EXL AİLESİ.
C
CherryBrandy
⭐ 18y
hep diyorum gene diyorum sizler herkesten farklısınız ben bunu yüzyıl boyunca yaşadım herkes basit geliyor konuşmaları tripleri asaletleri baktım hep ben mutsuzum sonrasında dedim ki kendi karakterini başkasında arama onlarla öyle takıl sen gene kendi asil çevreni kur ve öylede yaptım 😎
bkz. EXL AİLESİ.
ve buda en asil yorum 😎
bkz. EXL AİLESİ.
😎
Arkadaşlar biraz gıcık bi arkadaş gurubum var bir araya gelince herkes kendini birşey zannetmeye karşısındakini bozmak için elinden gelen çabayı göstermeye çalışan bir arkadaş grubum var her gün gelir beni çağırırlar ya bir kere inerim ya da inmem onun için bana küsüyorlar ne yapmalıyım bana bi çare bulun
Arkadaş dediğin eksiklerini yüzüne vurmaz, kapatmaya çalışır. Arkadaş grubunu değiştirmeye çalış en iyisi.
Ver odunu , ver odunu 😁
Cocuk degilseniz onların sana yapmasını istemedigin seyleri ortaya acık acık söyle.Bir daha yapmayacaklarına eminim.Haa söyle birsey var birde,arkadas grubunda kuralları uygulayan degil kuralları yaratan olmaya calıs.Popülariteni arttır 😊
Göremeyenler ➡️
Göremeyenler ➡️
Cocuk degilseniz onların sana yapmasını istemedigin seyleri ortaya acık acık söyle.Bir daha yapmayacaklarına eminim.Haa söyle birsey var birde,arkadas grubunda kuralları uygulayan degil kuralları yaratan olmaya calıs.Popülariteni arttır 😊
Göremeyenler ➡️
ha
ha
ha
ha 😆 patladım yahu 😁 herkzin bir popisi wardır 😆
P
PC.support
⭐ 16y
1-Seni Bozdugu Lafı Söyledigi anda Sende Onu Tersliyeceksin. Ve Abartılı bir şekilde.
2-Seni Çagırdıklarında Yanlarına Git Ve durumunu Anlat Agır bir şekilde.
3- Senin arkadaşların Bunlardan Anlar .1 ay böyle yap bak nasıl kuzuya dönecekler.
Arkadaşlar hepinizin o güzel yorumlarını okudum teşekkür ederim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap