Arkadaslar Sanırsam yakın zmn da Gia Adlı Yeni Bir Server Açılacak Ama Ben Bu serverin Ne Zmn Açılcağını Bilmiyorum.
Ben Bundan Sonra Gia Serverinde Oynamak istiyorum.Ama Hangi Tarihte açılcağını bilmiyorum.
Lütfen siz bana ne zmn acılacağını söleyin bende ona göre hazırlık yapacam.
Yeni Server Ne Zmn Açılcak?
Arkadaslar Yeni Server Ne Zaman Acılacak?
· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
P
POTATOHEAD
⭐ 18y
Salı Günü
Yeni server açıldığında bir sabit veya global başlık açılır çünkü çoğu kişi bu serveri bekliyor sabırlı olun biraz
Sabit konu Server Açıldığında olacak.
Ama bana SErver AÇılmadan AÇılcağı tarih lazım Çünkü Ben Ona Göre Hazırlılarımı yapıcam.
(Bir Hesap açıp 1000 Silk Attrıp 1 aylık Tbot Alacağım.Venice de ki 77 lwl lik charımı satacağım Bilmem anlatabildimmi)
Ama bana SErver AÇılmadan AÇılcağı tarih lazım Çünkü Ben Ona Göre Hazırlılarımı yapıcam.
(Bir Hesap açıp 1000 Silk Attrıp 1 aylık Tbot Alacağım.Venice de ki 77 lwl lik charımı satacağım Bilmem anlatabildimmi)
Senin dediğini şu anda kimse bilmiyor dostum gaia ile ilgili yeni gelişmeler olduğunda hemen haberimiz olur merak etme
Tmm Yani Bu Salı Felan Açılmıcak Değilmi?
Şunu demek istiyorum şu anda kimse bilmiyor yeni gelişmeler olursa foruma hemen eklenir 😉
Tamam Beni Bilgilendirdiğin İçin Saol.Ama Tek Bir sorum olcak.. Yeni Gelişmeler Olursa Hangi Bölümde Paylasılır?
Büyük ihtimalle çoğu kişi konu açar Silkroad Genel Bilgiler ve Update Bilgileri bölümünde buradan takip edebilirsin
Tamam Çok Saol
bole konu cok acıldı sanki ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap