Arkadaşlar Adamın teki ile konuştum kan kırmızısı qörevinin 60Lv'e kadar olduğunu söyledi ve Sun'u alamayacağımı söyledi böyle bir şey olduğu doğrumu?
SON bir tane kalmıştı off :'(
- Resim Silinmiş.
Uploaded with ImageShack.us
Arkadaşlar Yardm edin Lütfen Bilgiye ihtiyacm var Moral ''0'
· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Yanlış hatırlamıyorsam sadece belirlenen leveller dışında cavelere giremiyosun. Fakat dışarıdan satın alarak koleksiyonu tamamlanabiliyorsun. ☕
Yanlış hatırlamıyorsam sadece belirlenen leveller dışında cavelere giremiyosun. Fakat dışarıdan satın alarak koleksiyonu tamamlanabiliyorsun. ☕
doğru hatırlıyosun
Son kalanı satın al koleksiyonu tamamla Sun'u Al kullan:D
yani istediğim lv için alıp kullanabiliyorum değilmi? Wizz karakterim var 58lv onunla düşürmeye çalışıyorum ama düşmüyor satın alacağım galiba :))
Satın Al Bro summer6:
yani istediğim lv için alıp kullanabiliyorum değilmi? Wizz karakterim var 58lv onunla düşürmeye çalışıyorum ama düşmüyor satın alacağım galiba :))
Ya bu koleksiyon en düşük koleksıyonlardan olduğundan çok ilgilenen olmuyor. Fiyatı 5-10m bişeydir diye düşünüyorum. Wizardla uğraşma bence zor düşer. Gir satın al 😘
Ya bu koleksiyon en düşük koleksıyonlardan olduğundan çok ilgilenen olmuyor. Fiyatı 5-10m bişeydir diye düşünüyorum. Wizardla uğraşma bence zor düşer. Gir satın al 😘
ne yazıkki 200m 😄 fiyatı :))
71 lv a kadar gidip 61-70 FGW 'e gidebiliyorsun. Daha bugün aldım 69 charım ile.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap