Icerige atla
Extraloob

Arkadaşlar Yardm edin Lütfen Bilgiye ihtiyacm var Moral ''0'

· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme
S
suikastciler OP ⭐ 18y
Arkadaşlar Adamın teki ile konuştum kan kırmızısı qörevinin 60Lv'e kadar olduğunu söyledi ve Sun'u alamayacağımı söyledi böyle bir şey olduğu doğrumu?
SON bir tane kalmıştı off :'(
- Resim Silinmiş.

Uploaded with ImageShack.us
9 Yanıt
A
arveleson ⭐ 17y
Yanlış hatırlamıyorsam sadece belirlenen leveller dışında cavelere giremiyosun. Fakat dışarıdan satın alarak koleksiyonu tamamlanabiliyorsun. ☕
L
Lordzek ⭐ 16y
Yanlış hatırlamıyorsam sadece belirlenen leveller dışında cavelere giremiyosun. Fakat dışarıdan satın alarak koleksiyonu tamamlanabiliyorsun. ☕

doğru hatırlıyosun
T
TheRinG ⭐ 16y
Son kalanı satın al koleksiyonu tamamla Sun'u Al kullan:D
S
suikastciler OP ⭐ 18y
yani istediğim lv için alıp kullanabiliyorum değilmi? Wizz karakterim var 58lv onunla düşürmeye çalışıyorum ama düşmüyor satın alacağım galiba :))
H
hanry006 ⭐ 16y
Satın Al Bro summer6:
A
arveleson ⭐ 17y
yani istediğim lv için alıp kullanabiliyorum değilmi? Wizz karakterim var 58lv onunla düşürmeye çalışıyorum ama düşmüyor satın alacağım galiba :))

Ya bu koleksiyon en düşük koleksıyonlardan olduğundan çok ilgilenen olmuyor. Fiyatı 5-10m bişeydir diye düşünüyorum. Wizardla uğraşma bence zor düşer. Gir satın al 😘
S
suikastciler OP ⭐ 18y

Ya bu koleksiyon en düşük koleksıyonlardan olduğundan çok ilgilenen olmuyor. Fiyatı 5-10m bişeydir diye düşünüyorum. Wizardla uğraşma bence zor düşer. Gir satın al 😘

ne yazıkki 200m 😄 fiyatı :))
M
Maxitech ⭐ 19y
71 lv a kadar gidip 61-70 FGW 'e gidebiliyorsun. Daha bugün aldım 69 charım ile.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: