Icerige atla
Extraloob

arkadaşlar yardım çarımı çallındı maxigame tarafından

· 31 Yanıt · 5.8K görüntüleme
P
pink3434 OP ⭐ 18y
çalınan çarımdayım şuan çarımı banlaltıırmak için neyapabilrim
31 Yanıt
P
pink3434 OP ⭐ 18y
up
B
Baris Chn ⭐ 15y
birşey yapacağını sanmıyorum
P
pink3434 OP ⭐ 18y
y7okmu fikri olan
B
batuhan 3X ⭐ 15y
silkroad ın sitesinde destek bölümünde soru cevap var ordan destek iletşimine bas oraya yaz bilgilerini falan bu benım charım de charımın banlanmasını istiyorum de . paylasım forumunde dolasırken ip den pc me sızmışlar de falan filan . maxigame öle bişey yapmazdı yahu noldu ?
P
pink3434 OP ⭐ 18y
2dk önce msnye girmiştim bilgileri dogrulamak için şifrleeri verdim o işe bakan crismatik mi ney mehmet isimli arkadaş biraz işim var dedi sonra bilgiler yanlış dedi msn çalmış sıra çarda
S
Bence seni kandırmışlar maxigame asla çar çalmaz.
P
pink3434 OP ⭐ 18y
msn yi benden başka kimse bilmiyordu msn koruma içni açılmış bir msn tek ben biliyordum sonra ona verdim msn gitti bu msnye benim bilgiyrımdan bile 1 kere giriş yapıldı açıkla bna nasıl çalındı deiger çarlarımın şiflreleri de aynı yerde onlara birşey olmadı
P
pink3434 OP ⭐ 18y
up
S
Konu aç o zaman kanıtla maxigame nin çaldıgını ben o kadar takas yaptım 100 Lv cap varken Sun+9 Stafflı ( serverda tek ) çarımı takas ettim.
P
pink3434 OP ⭐ 18y
nasıl kanıtlıycan biraz mantıklı konuş joymax elimdemi hotmail elimdemi girip ip bakiyim diyim a tm o girdi degiştirdi aşagıda olayı anlattım oku ayrıca senın taksa yaptıgın adam aracı degıldı o askerde baskası yaptı
S
Kardeşim msn geçmişi diye bişi war gelmisin buraya pişkin pişkin çarım çalındı diyorsun biz ne yapabiliriz sanki.Carizmatic senin kıytırıkırık çarını napsın adamın elinde günde 20 den fazla 110 FF Full Novalı çar geçiyor.
R
Üstad Charını Banlatmak Istıyorsan Hemen Gır Paypaldan Charına 100 Silk Attır.. Charda İtemlerin Varsa Al Cık Yoksa Cık Chardan Onemlı Degıl 2 Gun Sonra Odeme İtirazında Bulun Paypala Paran Geri İade Edilir Charınıda Banlarlar Ok :))
P
pink3434 OP ⭐ 18y
110 ful nova çar geçtigini nerde biliyon ortakmısın ben yardım istedim çarımı banlamk için yorum istemedim ayrıca 2 gündür çar takası işlemi yapılmıyo buna kanıt gösteririm .. olursun her gun full nova çar geçiyormuş lafını sna aynen kapak ederim yrav var git başka cami kapısı bul msn geçmişimdem neyi bulcan msnye girenlerın ip bulabilcenmi ? suçlama için
S
iP değil kardeşim sen msn geçmişinin fotosunu çek tinypic.com a upload et bana linkleri yolla pm den ben gerekeni yapıcam senin için tabii gerçekten varsa böyle bişey.
P
pink3434 OP ⭐ 18y
kimseyi suçlayamassın adam bana yanlış bilgi verdin diyor be nadamı nasıl suçluycam fotoda almadım 2dk önce msnye girdim güvendim maxigameye
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
benimde 2 çarım çalındı maxigame ve gizlikapi siteleri yüzünden güvenilmez yerler size tavsiyem mümkünse bu sitelere takılmayın
P
pink3434 OP ⭐ 18y
maxigameyi savunmynda adam calldı mntıklı açıklaması yok msn 2 kişi biliyo ben kendi msnemi çalcak dgiilim obliyrdu çaldı
S
S4YKLO ⭐ 16y
maxigameyi savunmynda adam calldı mntıklı açıklaması yok msn 2 kişi biliyo ben kendi msnemi çalcak dgiilim obliyrdu çaldı

bende kaç kere silk aldım char sattım ce ya takas ettim yüklü müktarlarda gold çektim zamanında sbot acc bile ordan almıştım en ufak bi yanlış görmedim takas ettigim ve sattıgım charların hepsi +105 tir full itemli charlardı yani oyle bişeyler yapıcak site degildir... bi yanlışlık vardır o işte
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Silkroadmax tı ozamanlar sbot şifremi unutmuştum gerekli bilgileri verdim onlar değiştirdiler..
bencede bi yanlışlık vardır
Yaralı style

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: