arkadasLar çarıma nasıL oLduysa giremiyorum. oLay söyLe oLdu çarımın sıfresını degısdırdım en az 5-10 kerede çara gırdım hıc sorun yoqdu ama bugun denedım çarın sıfresı degısmıs gızLI yanıtı benden baska kımse bıLmıyordu sıfreyıde bu konuda açıkLama yaparsanız sevınırım
arkadasLar yardım..
· 5 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
http://www.joymax.com a gir orda Forget ID PW felan yaziyor yokarda sag kösede oraya tikla ondan sonra asaga dogru bakiyorsun oraya
ID
eMail
Gizli Cevap yaziyorsun ve normal pw deyistiriyorsun
pek zanetmiyorum hacken oldugunu kesin birseyleri yanlis yapiyorsundur dikkatlice bak ve herseyi oku !!!
ID
Gizli Cevap yaziyorsun ve normal pw deyistiriyorsun
pek zanetmiyorum hacken oldugunu kesin birseyleri yanlis yapiyorsundur dikkatlice bak ve herseyi oku !!!
oLmuyor kardeş her yoLu denedım ama oLmuyor nasıL oLdu bende anLamadım kendı cafedem gırıyorum çara cafede deef rizz var her makınada reset atıyorum pc ye ben daha sonra oturuyorum goLd çekmısdım ve 2 gun sonra çarımın sıfresını degısdıgını gördum
yanlis anlama da cafe sana bi yamuk yapmis olmasin 😁
eğer cafede değiştirdiysen nerdeyse bütün cafedeki pc lerde keylogger vardır güvenmediğin bi cafeyse keşke gitmeseydin.
orda bi sürü hırsız var işi o kadar ilerletmişlerki oturuolar pc ye kafe sahibinden habersiz keylogger kuruorlar gelen i soyuyolar geçeni soyuyolar
orda bi sürü hırsız var işi o kadar ilerletmişlerki oturuolar pc ye kafe sahibinden habersiz keylogger kuruorlar gelen i soyuyolar geçeni soyuyolar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap