Icerige atla
Extraloob

arkadaşlar yardım ?

· 9 Yanıt · 894 görüntüleme
A
asi_kral_95 OP ⭐ 19y
arkadaşlar bazılar ı sen bot kulannıyor musn diye pm atıyor bende yok kullanmıyom diyom onlarda göndereyimmi diyo bunda bi iş var ne ? bide bi tane cocuk bana 3 gün ard arda aynı cocuk 50 m ve sos itemler ister misin diyor ben de hemde cok diyom Very Happy sonra bi tane site veriyor sro/gold falan iştee bunlarla ilgili hile falan mı var Confused
9 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hile Wink Her Gün Banada Geliyor . Akıllarınca Sana Keylogger Yollayacaklar .

Bana Gelince Globalden Sövüyorum Bir Güzel Kalıyorlar Öyle.

Genelde Konuşma Tarzları ;

Abi Sende Mi Benim Gibi Bot Kullanıyorsun ?
Sanane .
Kızma Abi Benim Elimde 2 Tane Bot Varda .
Banane.
Birini Sana Yollayayım Mı ?
Defol.

Hepsinin Konuşma Tarzları Aynı ...
A
asi_kral_95 OP ⭐ 19y
bana persia da bi cocuk WanHelsinq diye biri 3gün ard arda

kardeş 50 m ve sos itemler ister misin

evet Very Happy

sonra bi stie veriyor sro gold 10 dk olmadan charına atıyorsun diyo bende birsey olur diye charıma girmedim o siteye
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

bana persia da bi cocuk WanHelsinq diye biri 3gün ard arda

kardeş 50 m ve sos itemler ister misin

evet Very Happy

sonra bi stie veriyor sro gold 10 dk olmadan charına atıyorsun diyo bende birsey olur diye charıma girmedim o siteye

Heh Very Happy Bir Şey Olmaz Sadece Senden İd Pw İsteler Yazıpta Okeylediğinde Onların E-Mailine Mail Olarak Gider.

Yazmadığın Sürece Sorun Yok extraokk
A
asi_kral_95 OP ⭐ 19y
ok sAol biz de böle birsey yapabilir miyiz bazıları yüksek lvl noob lol diyolar gıcık kapıyom içimde onlara ana avrat küfür edesim geliyor ama ne işe yararki gene ben eziq gene o yüksek lvl
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

ok sAol biz de böle birsey yapabilir miyiz bazıları yüksek lvl noob lol diyolar gıcık kapıyom içimde onlara ana avrat küfür edesim geliyor ama ne işe yararki gene ben eziq gene o yüksek lvl

Yaparsın Ama Bu Sitede Barınmana İzin Vermem...
A
asi_kral_95 OP ⭐ 19y
ok o zaman biz dürüstçe oyunumuzu oynayalım Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

ok o zaman biz dürüstçe oyunumuzu oynayalım Very Happy

mucX mucX mucX
E
E0N ⭐ 19y
arkadaşlar ben bir şey buldum tesadüfen şimdi örnegin:www.bot369.com dan indirdiğimiz bir botu bir şekilde paylaşıma açtıpımızda yani kendi bot klasörümüzü baska bir kişiye gönderdğimizde veya ondan aldğımızda onun ıd ve pw sini alabiliriz
ama o kısmı söylemiyeceğim forumda kötü amaöla kullanabilirler bu yüzden söylemiyorum dikkatli olun belkide bu yüzden göndermiş olabilirler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: