arkadaşlar bazılar ı sen bot kulannıyor musn diye pm atıyor bende yok kullanmıyom diyom onlarda göndereyimmi diyo bunda bi iş var ne ? bide bi tane cocuk bana 3 gün ard arda aynı cocuk 50 m ve sos itemler ister misin diyor ben de hemde cok diyom Very Happy sonra bi tane site veriyor sro/gold falan iştee bunlarla ilgili hile falan mı var Confused
arkadaşlar yardım ?
· 9 Yanıt · 894 görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Hile Wink Her Gün Banada Geliyor . Akıllarınca Sana Keylogger Yollayacaklar .
Bana Gelince Globalden Sövüyorum Bir Güzel Kalıyorlar Öyle.
Genelde Konuşma Tarzları ;
Abi Sende Mi Benim Gibi Bot Kullanıyorsun ?
Sanane .
Kızma Abi Benim Elimde 2 Tane Bot Varda .
Banane.
Birini Sana Yollayayım Mı ?
Defol.
Hepsinin Konuşma Tarzları Aynı ...
Bana Gelince Globalden Sövüyorum Bir Güzel Kalıyorlar Öyle.
Genelde Konuşma Tarzları ;
Abi Sende Mi Benim Gibi Bot Kullanıyorsun ?
Sanane .
Kızma Abi Benim Elimde 2 Tane Bot Varda .
Banane.
Birini Sana Yollayayım Mı ?
Defol.
Hepsinin Konuşma Tarzları Aynı ...
bana persia da bi cocuk WanHelsinq diye biri 3gün ard arda
kardeş 50 m ve sos itemler ister misin
evet Very Happy
sonra bi stie veriyor sro gold 10 dk olmadan charına atıyorsun diyo bende birsey olur diye charıma girmedim o siteye
evet Very Happy
sonra bi stie veriyor sro gold 10 dk olmadan charına atıyorsun diyo bende birsey olur diye charıma girmedim o siteye
bana persia da bi cocuk WanHelsinq diye biri 3gün ard arda
evet Very Happy
Heh Very Happy Bir Şey Olmaz Sadece Senden İd Pw İsteler Yazıpta Okeylediğinde Onların E-Mailine Mail Olarak Gider.
Yazmadığın Sürece Sorun Yok extraokk
ok sAol biz de böle birsey yapabilir miyiz bazıları yüksek lvl noob lol diyolar gıcık kapıyom içimde onlara ana avrat küfür edesim geliyor ama ne işe yararki gene ben eziq gene o yüksek lvl
ok sAol biz de böle birsey yapabilir miyiz bazıları yüksek lvl noob lol diyolar gıcık kapıyom içimde onlara ana avrat küfür edesim geliyor ama ne işe yararki gene ben eziq gene o yüksek lvl
Yaparsın Ama Bu Sitede Barınmana İzin Vermem...
ok o zaman biz dürüstçe oyunumuzu oynayalım Very Happy
ok o zaman biz dürüstçe oyunumuzu oynayalım Very Happy
mucX mucX mucX
arkadaşlar ben bir şey buldum tesadüfen şimdi örnegin:www.bot369.com dan indirdiğimiz bir botu bir şekilde paylaşıma açtıpımızda yani kendi bot klasörümüzü baska bir kişiye gönderdğimizde veya ondan aldğımızda onun ıd ve pw sini alabiliriz
ama o kısmı söylemiyeceğim forumda kötü amaöla kullanabilirler bu yüzden söylemiyorum dikkatli olun belkide bu yüzden göndermiş olabilirler
ama o kısmı söylemiyeceğim forumda kötü amaöla kullanabilirler bu yüzden söylemiyorum dikkatli olun belkide bu yüzden göndermiş olabilirler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap