benim charımı caldı dikkat edin sizin charınızı calmasın!!!!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Arkadaşlar Tham1Pcihm hırsızzzzzzzz
· 21 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
yine takas yine desteksiz guven offf gecmiş olsun ne diyelim de o arkadas da bi gelsin bakalım onu da dinlemek lazım cevap hakkı dogmustur
ilk başta cahrı block ettiriyo 10 dk bekleydim diyo tabi siteye dalıdm mı 15-20 dk gecyo bu arada şifreyi degiştiriyo bi de takas yamuk olurmu diedimdede olmaz dedi siz siz olun şifreyi ilk veren olmayınNNNN!!!!!!!!
R
RollsRoyce
⭐ 19y
saygılar sevgıler elden takas edin
cok doru diyon ama diger tarafta hesablaşacaz senle merak etme!!!!!!
turkkills lutfen kufurlerini editle yoksa geliyor ceza
gecmıs olsun karsı tarafıda dınleyelım bakalım onca yazılıyo su sıtede takas satıs elden yapın dıye yazık o kadar emege
adamın isminde meymenet yok Mr. Green
nickinde var ztn bi bkluk baksanıza "Tham1Pcihm= tam bir p..." iste anladınız siz onu Very Happy
yaw giden char olsun ne yapayım ben charı ama adam bi yamuk olmaz dediyani verdigi sözü tutmadıbichlik yaptı anlayacagınız söze güvendim kazık yedim bu dünyada güvenecek insan kalmadımı ya!!!!şöyle adam gibi adam yok bikac kişi hariç onlar kendilerini biliyo.Bu kişinin başını okan abi cekiyo.bir başka adam siteye geliyo keylogerlı program atıyo digeri virüslü program oyuyo insanlar artniyetli olmaya başladı yani anlayacagınız adam gibi adam kalmadı.....Anlayan anladı sözümü...
Saygı ve sevgilerimle.
NOT:Eskiden söze güvenirdim ama yavaş yavaş anladım artık söze de güvenilmiyor.Siz siz olun tanımadıgınız kişilerle char takas etmeyin ha bu arada Charın adı:CreaTioN Serverı:Hercules Leth4L knka Tham1pici rahatsız et bırakma yakasını
Saygı ve sevgilerimle.
NOT:Eskiden söze güvenirdim ama yavaş yavaş anladım artık söze de güvenilmiyor.Siz siz olun tanımadıgınız kişilerle char takas etmeyin ha bu arada Charın adı:CreaTioN Serverı:Hercules Leth4L knka Tham1pici rahatsız et bırakma yakasını
ole bişiy yapcagını sanmam ama yaptıysada gozunun yaşına bakmam Wink
adamın nicki ile bu olayın ne alakası var adam siteye üye olduğunda o nicki koymuş olamazmı yani aklına o gelmiştir belkide ilk olarak yinede geçmiş olsun kardeşim
bide o kişiyi dinlemek laızm lütfen sakin
bide o kişiyi dinlemek laızm lütfen sakin
adam verdigi sözü tutmuyo ne biçim Türk mu ne biçim Müslüman ya...VERİLEN SÖZ TUTULUR ARKADAŞ!!!!!
tham1pichmish Mr. Green
eet beyler benide calıstı dolandırmaya ama ben daha akıllıyım Twisted Evil
Adama charın sifresini verdim adam hemen maili deiştirmiş .Dedim charın maili deişmiş ben yapmadım dedim sonra bi baktım maile: aynı mailin bi harf eksigini yazmıs s...... bide bilememezlik numarası yapıyor cok uyanık adam
Adama charın sifresini verdim adam hemen maili deiştirmiş .Dedim charın maili deişmiş ben yapmadım dedim sonra bi baktım maile: aynı mailin bi harf eksigini yazmıs s...... bide bilememezlik numarası yapıyor cok uyanık adam
terbiyem müsae etmiyo yoksa ana avrat kayardımda forumdakilere ayıp olur msn ede girmiyo bich Evil or Very Mad Evil or Very Mad
sen kül yutarmısn olum ya şetana papucunu ters giydirir bu herif Very Happy cebinde 5 M asagı para olmaz ama hiçde harcamaz Very Happy kafiyeli oldu be Very Happy
sen kül yutarmısn olum ya şetana papucunu ters giydirir bu herif Very Happy cebinde 5 M asagı para olmaz ama hiçde harcamaz Very Happy kafiyeli oldu be Very Happy
Sanki sen farklısın Very Happy okuldan kacıok para yoq dion arkadan 20 ytl cıkarıon: Twisted Evil
Sanki sen farklısın Very Happy okuldan kacıok para yoq dion arkadan 20 ytl cıkarıon: Twisted Evil
ama sen mı ısmarlıorsun ben harcıom parayı Very Happy
ama sen mı ısmarlıorsun ben harcıom parayı Very Happy
Very Happy Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap