GAMESULTAN silk yüklenmiyo bakabilirmisiniz acil lütfen
MAKE PAYMENT dedikten sonra gene işlemin en başına atıyo yüklenmiyo silk bi bakın lütfen
arkadaşlar SİLK YÜKLEME acil cvp şimdi
· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
saat 4.30 dan sonra düzeltilcek .. sitede sorun war
sanırım sadece game sultan deil bütün e-pin'lerde var, erkom ilede yükleyemiyorum ben, saat 6.30 oldu ama hala aynı
düzeldi mi acaba?
saat 4.30 dan sonra düzeltilcek .. sitede sorun war
Bu saat onlara göre mi? Bizim saatimize göre mi? 😄
wlla 4.30 die sölediler bnada bnde yükliyicem sillk ama hala olmuor :N
22.33 oldu ve hala yükleyemiyorum.
dress alayım dedim burnumdan geldi!
dress alayım dedim burnumdan geldi!
B
BaCK_DRaFT
⭐ 19y
SilkRoad Online E-pin Hatası [ÖNEMLİ]
Merhabalar,
Geçen günlerde yaşanan sorundan sonra bugün de Silkroad sitesinde yapılan yenileme nedeniyle, şu an için Silkroad Online e-pinlerimiz kullanılamamaktadır. Sorun Joymax'e iletildi ve en kısa sürede çözülmesi umuluyor. Ancak Kore ile aramızdaki saat farkından ötürü, şu an orada gece 23:00 suları, dolayısıyla düzeltmenin en erken 2 gün içinde olmasını bekliyoruz. Sorunun Silkroad kaynaklı olduğunu hatırlatır, bu süreçte almış olduğunuz Silkroad E-pinleri bekletmenizi öneririz, kodlarınız sorun giderildikten sonra kullanılabilecektir. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Gamesultan
Merhabalar,
Geçen günlerde yaşanan sorundan sonra bugün de Silkroad sitesinde yapılan yenileme nedeniyle, şu an için Silkroad Online e-pinlerimiz kullanılamamaktadır. Sorun Joymax'e iletildi ve en kısa sürede çözülmesi umuluyor. Ancak Kore ile aramızdaki saat farkından ötürü, şu an orada gece 23:00 suları, dolayısıyla düzeltmenin en erken 2 gün içinde olmasını bekliyoruz. Sorunun Silkroad kaynaklı olduğunu hatırlatır, bu süreçte almış olduğunuz Silkroad E-pinleri bekletmenizi öneririz, kodlarınız sorun giderildikten sonra kullanılabilecektir. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Gamesultan
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap