Arkadaşlar bu sabah yeni bir silkroad private server yükledim. Oyun gayet güzel çalışıyordu. Karakter yarat dedim . Karakterimi yarattım . Tam karakter seçme yerinde karakter henüz gözükmemişken DC yedim. Oyuna tekrar girdim. ID ve Pw yazdım. Enter'e bastım ve şak diye oyundan attı.10 kez denedim yine aynı hata.. Ekran kartı Driverimi güncelledim.Oyunu yeniden kurdum.Extraloob da gösterilen ''HOST'' çözümünüde denedim.Pc yi kapatıp açtım.AMA HEP AYNI HATA...
Lütfen yardım edin ne olur Lütfen...
Hatanın resmi...:
- Resim Silinmiş.
Arkadaşlar Lütfen yardım edinn.. :((
· 8 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
J
JusT_FoR_FuN
⭐ 16y
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=280&t=56538
bi bak belki çözüm bulursun
bi bak belki çözüm bulursun
hayır çözüm olmadı
J
JusT_FoR_FuN
⭐ 16y
senin ekran kartı modeli filan ne onun güncel driverini bul ya da anakartı güncelle en olmadı internet hızı yavaştır ondan olur
ps: saydığım sorunların hepsi bende vardı ve hepsini düzelttim makina sağlam çalışıyor
ps: saydığım sorunların hepsi bende vardı ve hepsini düzelttim makina sağlam çalışıyor
silkrodın üstüne gel sağ tık özeliklerde ordan hedef bula gir ! sarı ünlem işretli bi silkroad görünümlü dsya var adı silkcenter di pek hatrlmıyorm o doyayı sil işlem tamadır
silkrodın üstüne gel sağ tık özeliklerde ordan hedef bula gir ! sarı ünlem işretli bi silkroad görünümlü dsya var adı silkcenter di pek hatrlmıyorm o doyayı sil işlem tamadır
👍
Teşekkürler sorun çözüldü... 😊
Teşekkürler sorun çözüldü... :)
İşe yaradıysa Ne mutLu ßaNa =) 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap