Icerige atla
Extraloob

Arkadaşlar LOL'a başladım sorularım var toplaşın.

· 20 Replies · 1.2K views
T
tenpanter OP ⭐ 17y
#1
Arkadaşlar Türkiye serverindeyim öyle çokta kötü değilmiş ortam herkes güzel güzel oynuyor ben bir kötülüğünü görmedim.

Hangi karakterleri tavsiye edersiniz(başlangıçtakilerden) ve birde item alırken önerilenlerden alıyorum hep doğru mu yapıyorum?


Ve şuan 600 para var 6600 olunca özel hero alıcam tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?

Beraber oynamak isterseniz gelirim ayrıca.
20 Replies
D
Doma$no ⭐ 18y
#2
Simdilik hangi heroyu aliyorsan googleye yaz.Mesela Darius aldiysan Darius rehberi yaz ordan bakarak yap.Gun gectikce hangi heronun ne itemler aldigini ogrenirsin zaten.Herolarin pasiflerini iyi ogren.Ultilerinin pasiflerini ogren.Pahali hero iyi hero degildir.Her heronun bir gorevi vardir.
T
tenpanter OP ⭐ 17y
#3
Bir de mesela bir heronun parayla alınan 4-5 farklı biçimi oluyor onlar ek özellik sağlıyor mu yoksa sadece görüntü mü?
D
Doma$no ⭐ 18y
#4
Seqlin olsun diye 😄 Bi yararlari yok.
T
tenpanter OP ⭐ 17y
#5
SEJUANİ rehberi arıyorum ama bulamadım düzgün bir şey.
Advance
Advance ⭐ 18y
#6
İlk öncelikle yabancı dilin yoksa iyi etmişsin Türkiye sunucusunda başlamakla ancak öyle bir durum var ki kendini geliştirmen imkansız Türkiye sunucusunda.
Rehber olarak solomid.net veya mobafire.com sitelerindeki rehberleri kullanabilirsin.
Champion olarak 6300ler iyi 450'ler kötü diye bir şey yok yeni/eski olmasına bağlı tamamen fiyatları.O yüzden en pahalısını almak yerine ucuzlardan toplamaya başla ki champion yelpazen genişlesin.
Skinler sadece görünüş amaçlı.

Mesaj yazmışsın tam gönderirken;
Sejuani jungle champion olduğu için jungle rehberleri çıkar karşına, düşük levelda oyun bilgin olmadan jungle yapamazsın, başka bir champion oynamanı tavsiye ederim.
T
tenpanter OP ⭐ 17y
#7
Onu bilmiyorumda teke tekte affetmiyorum kaçıyor herkes 😊


1000 para birikmiş 1300 olsun ALİSTAR alıcam.
P
Pikachu ⭐ 15y
#8
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Onu bilmiyorumda teke tekte affetmiyorum kaçıyor herkes 😊


1000 para birikmiş 1300 olsun ALİSTAR alıcam.



Alistar ile oyuna başlama derim, fazla dmgsi olan bir hero olduğunu düşünmüyorum. Takım arkadaşlarını supportlamaktan başka birşey yapamazsınız ^^
Tabi adc buildi kasarsan güzel olabilir 🍺


Not ; adc support gibi terimleri öğrenmeni tavsiye ederim.
T
tenpanter OP ⭐ 17y
#9
Adam gidiyor kuleye dalıyor ölüyor daral:
D
Doma$no ⭐ 18y
#11
Bence baslangic olarak mid git.
Windy
Windy ⭐ 19y
#12
wHeisenberg trde nickim eklersin
S
seskes ⭐ 19y
#13
alistar başlangıç için iyi bir hero olabilir, oyuna support herolarla başlayıp terimleri ve atraksiyonları öğrenip yola devam edebilirsin. sonuçta sadece ad carry'ni koruyacaksın ve belirli yerlere ward atacaksın daha hızlı kavrarsın, diğer herolar olaya katkısı daha değişik atıyorum ad carry oynuyorsun team fightlarda zamanında kaçıp vurabilmelisin yoksa tek stunda ölürsün, top a gidersen sürekli gank yersin güzelce ward alıp karşındaki heroya göre itemler çıkıp çok sağlam farm yapmalısın. mid gidersen daha çok kill üstüne bi lane olacağı için bilmiyorsan karşında ki seni yer ayrıca gank yemen 2 taraftanda muhtemel, jungle için rune ve mastery page yapmalısın daha çok ayakta durmak için tabii ki şart değil yine yaparsın ama sürekli base gitmekten pek sağlam gank yapacağını düşünmüyorum. kişisel görüşürüm oyunu kavramak açısından support oynamak en mantıklısı, oyuna alistar ile başlayıp sonradan daha çok skill shot herolara yönelebilirsin ( support ) keza blitz , lulu gibi. alistarda en sağlam supportlardan biri özellikle ultisi ve q w (w e yada q e de olabilir tam hatırlamıyorum yanı adama kafa vuruşu yapıp havaya zıplatacaksın biraz zor bir kombo çok seri olman gerekir, youtubeda örneklerini bulabilirsin) kombosu ile ( malphitenin ultisine bedel)bu arada sanırım youtube bedava veriyordu eu serverları için tr serveri için geçerlimi bilmiyorum.
T
tenpanter OP ⭐ 17y
#14
İşte yavaş yavaş öğreniyorum beyler benimle birlikte oynuyanlarda acemi oluyor genelde sorun yok o bakımdan.

Diyorum ya adam kuleye bodoslama dalıp ölüyor ::D
N
NewJersey ⭐ 15y
#15
Nickini ver beraber oynarız.Yardımcı olmaya çalışırım ❤️
T
tenpanter OP ⭐ 17y
#16
Bu mesaj NewJersey rumuzlu uyeden alinti yapildi
Nickini ver beraber oynarız.Yardımcı olmaya çalışırım ❤️


5thSymphony
Windy
Windy ⭐ 19y
#17
Gece buralardaysan oynarız öğretirim biraz.
T
tenpanter OP ⭐ 17y
#18
Tamam atarız her türlü 😊
M
Mirage ⭐ 19y
#19
Bu mesaj Windy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gece buralardaysan oynarız öğretirim biraz.

Onu bunu bırak da neredesin hacım sen? Kayıplardasın yüzünü gören yok -.-

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
N
Nervous ⭐ 16y
#20
qnq direk darius al çq sağlam .s

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: