Icerige atla
Extraloob

arkadaslar hıc tanmadım bırı pcme gırdı ısmını vermıcem

· 13 Yanıt · 1.8K görüntüleme
T
TheCombo OP ⭐ 19y
gırdı napabılırım ıstedınıyapıor butu n sıfrelerımı bılıor nasıl gırmıstır
13 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Başlat Menüsünden Tüm Programlar/Donatılar/Sistem Araçları/Geri Yükleme Den Bilgisayarını Bir Kaç Gün Geri Al.

Ayrıca Forum Kurallarını Oku Forum Nedir Nasıl Bir Yerdir Araştır ...
I
hmn başka pc de şifreyi değiştir formatı çak. geri yükleme yapman sorununu çözmeyebilirrr
Barzo
Barzo ⭐ 19y

hmn başka pc de şifreyi değiştir formatı çak. geri yükleme yapman sorununu çözmeyebilirrr

Banada Öyle Geliyor Sistem GeriYükleme Genellikle Kaybettiğin Dosyaları Geri Almana yarıyor O Sadece ek Bişey Yok Etmiyor En Güzeli Bir Format Benim Hafada Bir yaptıgım Gibi Mr. Green
M
Macro ⭐ 19y
format en iyisi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Banada Öyle Geliyor Sistem GeriYükleme Genellikle Kaybettiğin Dosyaları Geri Almana yarıyor O Sadece ek Bişey Yok Etmiyor En Güzeli Bir Format Benim Hafada Bir yaptıgım Gibi Mr. Green

Sistem Geri Yükleme Kaybettiğin Dosyaları Geri Almanı Sağlamaz Wink Ayrıca Sistem Geri Yükleme Geri Aldığın Gün Bilgisayar Neyse O Güne Döndürür Tabi Bilgisayaranızdan Kaldırdığınız Dosyalar Hariç.

Ama Format Her Dosyayı Silmez extraokk Mesala Xp De Admine Şifre Koyun Bilgisayarınıza 100 Kere Format Atsanızda Bu Şifre Kaybolmaz , Değişmez Wink
T
TheCombo OP ⭐ 19y
formatı caktım ama sımdı de sro nerden bulcam:D
M
mehmet125 ⭐ 19y
Polis ara şikayet et.Avrupa da olsa hemen icabına bakarlar.
D
DeSwa ⭐ 19y

Polis ara şikayet et.Avrupa da olsa hemen icabına bakarlar.

Polis degilde savciliga dilekce verirsen Telekomdan yerini bulurlar. ve yasaya göre baya bi cezasi var.
X
xerxes ⭐ 19y
arakadaşlar format çok iyi bir şey değildir her bir format atınızda hdd bir çizik atılır o yuzden geri yukleme yapsana daha iyi olur
E
esmer_46 ⭐ 19y
canım kardeşim sana biri dosya gönderdimi msn den gönderdiyse sende kabul ettiysen istediğini yapar... format at sen extraokk extraokk extraokk
U
uyuz-ukala ⭐ 19y
en iyisi format at Very Happy
R
ReAcTiVe ⭐ 19y
Format attıktan sonra Pcne Casus Yazılımlardan Yükle Bilgisayarında buluna casus programları siler...
extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: