arkadaslar Avrupalı çarımla mask çıkartcaktım ve bu sorunla karsılastım resmi işte - Resim Silinmiş.
İnş Bulabilirsiniz
Arkadaşlar Europalı Crosbowcu carımda mask çalısmıyoo help
· 15 Replies · 1.3K views 0 reading
15 Replies
Europe CrossBow Skilinin Bot Bölümüyle Bir Bağlantısı Yok Sanıyorsam ?
Konuları Yerline Açmaya Özen Gösterelim...
Konuları Yerline Açmaya Özen Gösterelim...
yaw bekledim ama kapanmıs herhaldee o skill
mask skilin senin kapalı o skili acmaya denedinmi?
bak ben buna gülerim arkadaş açmışsın skili geri kapatmışsın yav
Bende Sana gülerim Twisted Evil
O skill 30 lvlde açılan bir skill değil ve altta uplaması için gereken bilgileri vermiş dikkatli oku
Arkadaşım sana gelince sanırım onu denerken mask kullanıyordun zaten öyle gözüküyor.Mask varken onu yapamazsın ..
Bende Sana gülerim Twisted Evil
O skill 30 lvlde açılan bir skill değil ve altta uplaması için gereken bilgileri vermiş dikkatli oku
Arkadaşım sana gelince sanırım onu denerken mask kullanıyordun zaten öyle gözüküyor.Mask varken onu yapamazsın ..
kardeş ben nerden bileyim hangi lwlde açılıyo avrupa pek ilgimi çekmiyo ben islama yoğunlaştım
arkadaşlar Ben Açtım Açmasam add gelirdi o Skili Açmasam nie Konu açayım Alla Hallaaaa
stn açmışsın 1 yazıyo ama neden öLe Mr. Green Mr. Green
belki bug filan olmuşda ola bilir ben bilmiyorum açıkcası Mr. Green
O
Old School
⭐ 19y
Tabi yapmassın çünkü daha süren dolmamış Mr. Green
arkadaşlar Ben Açtım Açmasam add gelirdi o Skili Açmasam nie Konu açayım Alla Hallaaaa
add gelmesi için yeterli sp olması lazım 5 sp diyo ben orda 140 küsür gördüm farla bişi söylemek istemiyom çünkü avrupa hakkında fazla bişi bilmiyorum
G
gokhan2413
⭐ 19y
zaten mask var uzerinde senin kullandigin mask i kapat o zaman olur
Olmuyo Öle İşte ben denedim maskeliyken olcakmı dedim gine olmadııııııııııııııı
T
The_Sekill
⭐ 19y
benim bi charımdada var aynı olay.skilli herhangı bı slota koyuncada ustunde garip rakamlar yazıor skill sönük halde olup "421" felan yazıordu bn daha fazla kurcalamadm Very Happy
Log in to write a reply.
Log In