arkadaşlar pikatel aırmax ethernet 4 portlu modemim var fakat ayar sayfasına giremıyorum 192.168.1.1 yazıyorum id:admin şifre: bişe geliyo şifreyi bilmıyorum ne yapıcam yarıdm edın lutfen bide bu konunun yerı burası deil farkındayım nere yazacagımı bılemedm srry
arkadaşlar çk önemli içeri girin lütfen
· 53 Yanıt · 6.3K görüntüleme 0 okuyor
53 Yanıt
admin yazdım şifreye olmadı ynalıs dedı boş bırakıp tamam a tıkladım gene yanlıs dedı yardım plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
1234 vs dene..
arkadaşlar pikatel aırmax ethernet 4 portlu modemim var fakat ayar sayfasına giremıyorum 192.168.1.1 yazıyorum id:admin şifre: bişe geliyo şifreyi bilmıyorum ne yapıcam yarıdm edın lutfen bide bu konunun yerı burası deil farkındayım nere yazacagımı bılemedm srry
0000
yazman gerek.
deniyorum inşallah olur
deniyorum inşallah olur
dene inşallah olur. Nomercy, dün oyundaydın ne iş. Bütün gün bağırıyorsun burada sro ya giremiyorum diye, dün global atıyordun. Yoksa o başka No_MerCy_ mi???
yahu yazdım ya onceki konuda dedim sattım onu 90 gelmeden once greece de aldım 80 lv bowcu onuda sattım ezik kasıorum dedım ya bide 0000 olmadı :S
yahu yazdım ya onceki konuda dedim sattım onu 90 gelmeden once greece de aldım 80 lv bowcu onuda sattım ezik kasıorum dedım ya bide 0000 olmadı :S
ha öylemi yani sahbi değilsin 😄
elinde hala modemin el kitabı varmı (içini güzelce bir oku, orada yazar)
modemin kitapcıgı 400 metre ilerimde teyzemın evınde üşeniyom gıtmeye 😄
modemin kitapcıgı 400 metre ilerimde teyzemın evınde üşeniyom gıtmeye :D
xD
internet kitapçıkları var, onu indir bak 😄
no mercy nin şimdiki sahibi furqan dır maraşlı
no mercy nin şimdiki sahibi furqan dır maraşlı
tanımıyorum, tanımakta istemiyorum dostum. Önce küfür etmeyelim, türküz birleşelim diye globalatan kişilik 30 saniye sonra düşman guilde etmediği küfürü bırakmıyor.
nese naapcaz benım işi :s
önce kahvaltı yapcam ben 😄 sonra sana internetten bir adet el kitabı bulucam ve göndericem orada yazar istediğin şey ok. hadi bana afiyet olsun 😄
afiet olsun ^^ msn imi ekle diabolical_tolga@h o t m a i l . c o m
ordan hallederık burdan meşgul etmeyelım 😄
ordan hallederık burdan meşgul etmeyelım :D
msn konusunu açma. Buradan hallederiz 👍
şimdi sana el kitabı arayacağım biraz beklersen
tamam t.y
tamam t.y
ımm bu arada sana ısındım bir şekilde, sana tavsiyem imzanı üstten kimse görmeden değiştir. ''Küfürlü içerik barındırıyor'' şeklinde başın belaya girebilir. Benden söylmesi.
http://adsl.superonline.com/download/Pikatel_AirMax_Kullanim_Kilavuzu.pdf
buyur kardeş. Güle güle oku
buyur kardeş. Güle güle oku
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap