Charımın neden blocklandığı ile ilgili bi fikrim yok ama sroking kullanıyodum ondan olabilir.
Ne yapmam gerek lütfen söleyin Yardım edin Nolur
ARKAdaşlar charım blocklandı 7gün Bi bakarmısınz Kemalist He
· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
kendin söylüyorsun sroking kullanıyorsun 7 gün ceza almışsındır
tabiiki sadece sro kingten değil;
loader
bot
auto select vs.
tabiiki sadece sro kingten değil;
loader
bot
auto select vs.
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Birşey yapmana gerek yok bu 1. uyarı,1 hafta sonra kendiliğinden açılacaktır banın.
bende sroking kullanıyorum benimkide banlandı 10 dakka önce yapcak bişey yok.
bu ban olayına çözüm bulmak şart inşallah sroyu oyalayacak bi çözüm çıkar .. GAYMAXDAN NEFRET EDİYORUZ 😉
neden konu açıp duruyosunuz anlamıyorum bunun tek çözümü beklemektir... ve gold botların fazla olduğu yerlerde bota koyarsanız block riski daha yüksek olur
bu ban olayına çözüm bulmak şart inşallah sroyu oyalayacak bi çözüm çıkar .. GAYMAXDAN NEFRET EDİYORUZ ;)
bu oyunu yapan gaymax gold botları banlayın diyip duruyosunuz joymax toplu olarak block veriyo hala sövüyosunuz
bu ban olayına çözüm bulmak şart inşallah sroyu oyalayacak bi çözüm çıkar .. GAYMAXDAN NEFRET EDİYORUZ ;)
bu oyunu yapan gaymax gold botları banlayın diyip duruyosunuz joymax toplu olarak block veriyo hala sövüyosunuz
Bedava Programları kullanıp Banlanıyorsunuz Daha Sonrada Joymax'a Gaymax Diyosunuz Adamların Suçu ne? Kullanmayın diyo size Anlamıyosanız Burada Lakap takılması gereken biri varsa kullanan kişidir.
arkadaşlar bu iş GAYMAX tan yada joymax tan nefret etmekle bitmiyor.kör olmus gibi oynamak yerine ara sıra sitesine girin orda ne yazıyor ingilizcenişz yoksa türkce dil seceneginden acıp okuyun.yeni bir sistem getirdi joymax.bot her ne şekli olursa olsun loader oto resser yada neyse illegal olan hertürlü programı kullanırken yakalanırsanız:1. yakalanma 7 gün Blok
2. yakalanma 14 gün blok
3. yakalanma:Süresiz blok yani bannnnnn
aklınızda olsun
2. yakalanma 14 gün blok
3. yakalanma:Süresiz blok yani bannnnnn
aklınızda olsun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap