Icerige atla
Extraloob

Arkadaşlar Bugün Bir sorun var ya Srodan Yada TTNETten

· 112 Yanıt · 7.0K görüntüleme
J
Jim OP ⭐ 18y
Arkadaşlar bugün benim pc de silkroad giriyorum ıd pw ekranı geliyor orayıda giriyorum comfirime tıklayınca 2 saat bekletiyo neyse geldi acont bölümü yazdım girdim trafic verince comfirim yapınca yine 2 saat bekletiyo ve sonun da ya c7 yada hiç acont yeri gelmiyor bunu sebebi Ya internetin yavaş olması yada Silkroadla ilgili bir problem olabilir?sizce neden?
112 Yanıt
R
RollsRoyce ⭐ 19y

Arkadaşlar bugün benim pc de silkroad giriyorum ıd pw ekranı geliyor orayıda giriyorum comfirime tıklayınca 2 saat bekletiyo neyse geldi acont bölümü yazdım girdim trafic verince comfirim yapınca yine 2 saat bekletiyo ve sonun da ya c7 yada hiç acont yeri gelmiyor bunu sebebi Ya internetin yavaş olması yada Silkroadla ilgili bir problem olabilir?sizce neden?

evet bugun oyun acayıp laglı dclı oyuna bıle gıremıyoz ya c9 yada c7 yiyoz Twisted Evil
J
Jim OP ⭐ 18y

evet bugun oyun acayıp laglı dclı oyuna bıle gıremıyoz ya c9 yada c7 yiyoz Twisted Evil

bende bunu demeye çalışıyorum neden acaba TTnet mi Silkroadmı sorun ?
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Bak Kanqa Bnm İnternet Wirelle(kaçak)
Oldugu Halde 0 lag sro Very Happy
snn İnternette Bisler Var
J
Jim OP ⭐ 18y

Bak Kanqa Bnm İnternet Wirelle(kaçak)
Oldugu Halde 0 lag sro Very Happy
snn İnternette Bisler Var

ya hergün böyle deilki bugün çok acayip daha giremedim ama girme ekranında böyle ise girdiği zamanı düşünemiyorum kahvekeyfi
T
ToRuN ⭐ 18y
Arkadaşlar bende ttnet kullanıyorum..Ve bende de ilk defa bukadar lag oldu ve hatta hatta LOaderle oyuna giremiyorum bazen başla yı tıklıyorum oyun açılmıyo sorun veriyor bazende giriyor confirm deyince harf yeri çıkmıyor çıksa bile yazdıktan sonra fuLL c9 patlıyo...Bunun sebebi bence oyundan kaynaklanıyor..
S
SoN_eMiR ⭐ 19y
Arkadaşlar aynısı bende oldu ttnetten kaynaklanmıyor Oyundan kaynaklanıyor Mad
M
MoonLife ⭐ 19y
demekki bu hata bitek bende yokmus Mr. Green
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Aynen bendede bu sorun war Crying or Very sad
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Ark. gayet nomal oynuomuş ne lag warmış ne de bska bişi. Ama smile adsl kullanıo.
J
Jim OP ⭐ 18y

Ark. gayet nomal oynuomuş ne lag warmış ne de bska bişi. Ama smile adsl kullanıo.

Demeki TTneten Mad
I
iwontcry4u ⭐ 19y
slak gibi sro yu sildim yükledim update bekliom bide işmdi uppdate biterse düzelir belki ama karınca gibi ierlio
T
ToRuN ⭐ 18y
Düzelirse yazarsan sevinirm.Bende baştan yükleyeyim...
J
Jim OP ⭐ 18y

slak gibi sro yu sildim yükledim update bekliom bide işmdi uppdate biterse düzelir belki ama karınca gibi ierlio

bence alakası yok sro yu silip yüklemekle arada bir ya srodan yada ttneten bu tür sorunlar oluyor extrabeer
I
iwontcry4u ⭐ 19y

Düzelirse yazarsan sevinirm.Bende baştan yükleyeyim...

Süzelirse bütün foruma duyurcam. Very Happy Very Happy
T
ToRuN ⭐ 18y
Very Happy Very Happy Very Happy
T
ToRuN ⭐ 18y
aRkadaşlar olmuyooo yarın dershanem var bugün fuL kasacaktım ama olmadı..Ben bu işin... Joymax bn böle oyunun içine ediim.Senin yaptığın oyunuda _ _ _ _ ... GAYMAXXXXXXX

BAN ME BAN ME Very Happy Laughing
J
Jim OP ⭐ 18y

aRkadaşlar olmuyooo yarın dershanem var bugün fuL kasacaktım ama olmadı..Ben bu işin... Joymax bn böle oyunun içine ediim.Senin yaptığın oyunuda _ _ _ _ ... GAYMAXXXXXXX

BAN ME BAN ME Very Happy Laughing

buraya ban me yazarak banlanamazsın git sitesine nickinide belirterek yaz bakiyim Mr. Green Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

lol

Yemiş Arkadaşın Seni Wink

Smile Adsl Türk Telekomun Alt Yapasını Ve Portlarını Kullanır . Türk Telekomda Her Hangi Bir Arza Oluştuğunda SmileAdsl Türk Telekomun Eline Bakar Wink
I
iwontcry4u ⭐ 19y

lol

Yemiş Arkadaşın Seni Wink

Smile Adsl Türk Telekomun Alt Yapasını Ve Portlarını Kullanır . Türk Telekomda Her Hangi Bir Arza Oluştuğunda SmileAdsl Türk Telekomun Eline Bakar Wink

lol Oyunda şuan.Serverın Sparta ise pm at NUKER_ONUR

He ama smile adsl ile ilgili sölediklerine bişi diemem.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: