cevap
arkadaşlar bu serwer list te kaça kadar düşünce oyuna girer
· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
Şuan Serverlar 3010'u Geçiyolar Nedenini bende bilmiyorum..3000 tam sınır olduğu için 2997 denedimmi beni Kesin alıyor..
ama 3010'u geçtiği için maksimum kaç yapıyorsa onu 5 aşağısı olduğunda dene mesela :
3010 en son oluyosa 3005 te dene. Wink
bu arada yeri burası deil taşıyorum..
ama 3010'u geçtiği için maksimum kaç yapıyorsa onu 5 aşağısı olduğunda dene mesela :
3010 en son oluyosa 3005 te dene. Wink
bu arada yeri burası deil taşıyorum..
çok teşekkürler..
S
SleepWalkeR
⭐ 19y
3010 olsa iyi 3029 gördüm bugün xian :S
Ben ServerListe ınanmıorum Boş deildi bizim server tıkladım girdi.Boş Oluncada Tıklıorum Almıor.Ben de Modifier Kullanıorum Daha ii Pre Yarısı Mr. Green mucX
Ben ServerListe ınanmıorum Boş deildi bizim server tıkladım girdi.Boş Oluncada Tıklıorum Almıor.Ben de Modifier Kullanıorum Daha ii Pre Yarısı Mr. Green mucX
ama ticket i yoq Mr. Green
arkadaslar serverlerin gereginden fazla gözükmesinin nedeni bence su serverler 3000 kapasite yazıyor ama bence bug gibi bişiy 3010 olmasının nedeni aslında 3000 olmaması olabilir.
arkadaslar serverlerin gereginden fazla gözükmesinin nedeni bence su serverler 3000 kapasite yazıyor ama bence bug gibi bişiy 3010 olmasının nedeni aslında 3000 olmaması olabilir.
Örnek;2000 premiumsuz war 1000 premiumlu war 10 tanede henüz login olmamış premiumlu war.onlarda login olunca al sana 3010 Very Happy
AnlaşılmıştıR inş..Başka ihtimal wermiorum..Bu arada serverlist e pek takılmayın 8-9 kişiden fazla boşluk warsa girersiniz belki ..Düşünün sizle beraber kaç kişi tıklıyordur o sırada Wink Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap