Icerige atla
Extraloob

Arkadaşlar Bir bakarmısınız...!!!!

· 25 Yanıt · 2.0K görüntüleme
N
NightMare54 OP ⭐ 18y
Sro ya normal girebiliyorum... Fakat botla veya loaderle giremıyorum.. girebilen warmı... 😗 😗 😗
25 Yanıt
_
bende giremiyorum botla error veriyor kafayı yicem
Barzo
Barzo ⭐ 19y
evet aynı sorun bendede vardı bu gün çok pis sinirlendim format attım pc ye :? inş düzelir düzelmezse yeni patch i beklerim ugrasamam 😐
_
format atınca düzeldimi arkadaşım ?
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Henüz yüklemedim yükleyince haber ederim. Ayar çekmekle ugrasıyorum
S
Streetwise ⭐ 19y
Joymax'tan kaynaklanan bir sorun.Formata gerek yok...
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Attım bile 😜
N
NightMare54 OP ⭐ 18y
Yeni patch a kadar duzelmezse çok saçma bişi olur daha 2 gun war millet ellemı kasıcak.... :? :? :!!&%&!
_
valla olursa hemen atarım format pp- boşa gider yoksa böle sp ticketda aldım botuda aylık yaptım mantara basmayalım sonra 😄 bütün aksilikler de beni buluyor zaten 😄
N
NightMare54 OP ⭐ 18y
valla olursa hemen atarım format pp- boşa gider yoksa böle sp ticketda aldım botuda aylık yaptım mantara basmayalım sonra 😄 bütün aksilikler de beni buluyor zaten :D

düzelir inş 1-2 saat içinde.... 🕵️ 🕵️ 🕵️ 👍 😗
_
valla olursa hemen atarım format pp- boşa gider yoksa böle sp ticketda aldım botuda aylık yaptım mantara basmayalım sonra 😄 bütün aksilikler de beni buluyor zaten :D

düzelir inş 1-2 saat içinde.... 🕵️ 🕵️ 🕵️ 👍 😗

hiç zannetmiyorum arkadaşım ya bende 5 saattir böle nerdeyse bi dc yedim daha da giremedim.. :!!&%&!
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Herkesin umudu sanırım ben 😄 sroyu yüklüyorum update olucak şimdik
_
Herkesin umudu sanırım ben 😄 sroyu yüklüyorum update olucak şimdik

valla formatı da hiç gözüm almıyor bu saatte bi yandan da düzelsin istemiyorum formatla düzelcekse 😐 :D:D
N
NightMare54 OP ⭐ 18y
Düzelir... Elbet arkadaşlar.
_
neyse bende yeni update i indirim bu arada fırsat oldu indirmemiştim 😄
Z
Zeratul ⭐ 18y
Birazda elle kasıp oyundan tad almaya çalışsak ?
_
Birazda elle kasıp oyundan tad almaya çalışsak ?

walla arkadaşım 7 gap farmla bu saatte kendime işkence yapamam :D:D
Z
Zeratul ⭐ 18y
Haklısın çekilmez bir durumdur farm 😄 bnde gaiada oynayacağım 22 aralığı bekliyorm maaş gelsin gaiada plvl yaptıracağım 🍿
_
format atan arkadaşım sende ses yok hüsrana mı ugradın yoksa oyuna girdinde unuttunmu bizi 😄
J
JimCarrey ⭐ 19y
bendede açılmıyo sro :S o dikdörtgen resim geliyor öle kalıyor napmalıyım yardım pls nezaamn düzelir bilen varmı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: