Icerige atla
Extraloob

Arkadaşlar Bana Pandora's Box Diye Birşey çıktı......

· 19 Yanıt · 1.7K görüntüleme
B
bayraktar19 OP ⭐ 17y

Bu Ne İşe Yarıyor Acaba....
19 Yanıt
N
Koy Bankaya Sakla bence.. 8'li Pt kur Pandora Box'a Sol tıkla Moob çıkartıyo çeşitli lvl'lerde.. İçlerınden gold item falan düşebiliyo
0
0live ⭐ 19y
easter egg'lerden sadece hp-mp çıkmıyor muydu ?
R
rappichi_ ⭐ 19y
bnce sakla daha sonra sat çok para ediyo bunlar.... çeşitli lvlde yaratıklar çıkartabiliyosun bununla tabi snn lvline bağlı ...
N
easter egg'lerden sadece hp-mp çıkmıyor muydu ?

Bu Pandora Box. bilmıyorum bundan 4-5 sene önce falan oynadıysan bilirsin Pandora Box'ların ne işe yaradıgını
_
_UmuT_ ⭐ 18y
sen bunu kasana koy asla satma ve kullanma 3 ay flan beklet sonra en az 200m e okutursun xD
J
JetHomme ⭐ 19y
Egg'denmi çıktı?

ps: bunu patlattımı çeşitli elite moblar çıkıyor ve kesiyorsun. Güzel exp gold item veriyor.
R
rappichi_ ⭐ 19y
sen bunu kasana koy asla satma ve kullanma 3 ay flan beklet sonra en az 200m e okutursun xD

aynen..
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Sakın tek başına açma açtıktan sonra ilerde cok zorlanırsın 😊
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Egg 'den çıkıyor arkadaşlar, buff vermezse Pandora's Box veriyor. Bana da dün 3. Egg 'de Pandora's Box çıktı, şimdi sürekli arıyorum bu Egg 'leri, buff silip tekrar tekrar deniyorum Pandora's Box verene kadar 😎
EXL | SRO | İŞKOLİK
_
Lanet oLsun o pandoraya onglarda farm yapıyodum biri bir tıkladı telef etti ortalığı bissürü canavar çıkıyo ama süper para düşüo ^^
B
bayraktar19 OP ⭐ 17y
Bilgilendirdiğiniz İçin Çok Teşekkürler....
Eskiden Fatırlıyorum Sıra Sıra Canavarlar Çıkıyordu Ama İsim Olarak Hatırlayamamıştım....
H
HolyGirls ⭐ 18y
bi bana çıkmadı 😠
H
HolyGirls ⭐ 18y
dedim ve şimdi key of bloodline düştü xD
B
battall ⭐ 18y
4 SENE ONCE WARDİ BEN TEK BASİMA ACDİMDİ OLDUMDU 😄 HANGİSİNE VURACAGİMİ SASİRMİSDİM BİR AN SONRADAN CAVEDEN ARKADASLAR GELDİ İDİ KESMEK İCİN MOBLARİ 😄
C
Crisis ⭐ 19y
Global felan cıkıyodu iclerinden yıllar öncesinde.Monster scroll felan süper olaylardı...O zamanlar dw cave yeniydi,herkes oraya kasmaya geliyodu.Bi basıyodun herkes felc xD
H
HolyGirls ⭐ 18y
3 tane açtk bugn çok para çıkıyo içinden 😄 + item düşebiliyor =) lv inizden 10 lv altından çıkmyaa başlıyo 10 lv üstünüze kdr(hemen hemen)
H
key of bilmm neden bana da dustu ne yapıcam ?
R
rappichi_ ⭐ 19y
bana key of ... bişi çıkyı o ne 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: