evet cvp bekliyorum sizden Very Happy
arkadaşlar bana kullanabileceğim bot önerebilirnisiniz bedav
· 17 Yanıt · 5.1K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
ücretsiz yh0q habern oLsunn Very Happy
çok hızlısın saol
qeç biLe kaLdım yhaaa bi qördm açtım kapadım düşündüm yh0q dedim cwp weriim anja bu oLdu Laughing qejenn bu saatinde
ya birader bu nasıl bi konuşma tarzıdır yav türkçede q harfi varmı ? yh0q anja qejenn bu nedir yav msn diliyle konuşmayın lütfen türkçeyi düzgün kullanın Evil or Very Mad
qeç biLe kaLdım yhaaa bi qördm açtım kapadım düşündüm yh0q dedim cwp weriim anja bu oLdu Laughing qejenn bu saatinde
ya birader bu nasıl bi konuşma tarzıdır yav türkçede q harfi varmı ? yh0q anja qejenn bu nedir yav msn diliyle konuşmayın lütfen türkçeyi düzgün kullanın Evil or Very Mad
Arkadaşım çok güzel bir konuya değinmiş.Yeri burası değil ama öldürmeyin türkçemizi dış güçlerin istediğide bu zaten dilini unutan her şeyini unutur.
Atam izin deyiz diyen türk gençliği Atamızın bize hediyesi olan türk alfabesini böyle katletmeyin.
Herkese güzel forumlar arkadaşlar.
Arkadaşım çok güzel bir konuya değinmiş.Yeri burası değil ama öldürmeyin türkçemizi dış güçlerin istediğide bu zaten dilini unutan her şeyini unutur.
Atam izin deyiz diyen türk gençliği Atamızın bize hediyesi olan türk alfabesini böyle katletmeyin.
Herkese güzel forumlar arkadaşlar.
Çok haklısın kardes
arkadaslar ence bıraz abartıosunuz..
bu sadece klavyede olan el alıskanlıgı..
bende hıc i kullanamıorm mısal o zmn bana da laf solersınıs..ama bnm turkcem de laf solenmeyecek kadar iidr.. bundan da emınm bu sadece klavye alıskanlıgı dıorm ben.yanı en azından kendım ıcın Very Happy
bende hıc i kullanamıorm mısal o zmn bana da laf solersınıs..ama bnm turkcem de laf solenmeyecek kadar iidr.. bundan da emınm bu sadece klavye alıskanlıgı dıorm ben.yanı en azından kendım ıcın Very Happy
A
AsK_MiLiTaNi
⭐ 19y
eğer ole beles bulursa sen bıze getir bulsak yayaımlıcaz
ama henuz yok. Embarassed
ama henuz yok. Embarassed
tavsıye edılebılecek secenek yok buldugumuz ılk beleşi tavsıye edebılırıs mesela Laughing
abartılacak bişey yokki abartalım kardeş türkçede q-w harfleri varmı?yok
konumuz klavyeyi iyi kullanmak değil bazı yanlış cümleler vs... olabilir ama tutupta k yerine q g yerine q v yerine w yok yerine yhok vs.. kullanırsa olmaz ok Wink
konumuz klavyeyi iyi kullanmak değil bazı yanlış cümleler vs... olabilir ama tutupta k yerine q g yerine q v yerine w yok yerine yhok vs.. kullanırsa olmaz ok Wink
arkadaslar ence bıraz abartıosunuz..
arkadaşın dedigi dogru Türkçe o harfleri içermior
bu nedenle q w gibi harfleri kullanıp cumle kurmaya çalışan densizler Türkçede konuşmuş olmuyor
Türkçeye sahip çıkalım bu gibi alışkanlıklar yayılırsa Türkçe TiKi-Ce olucak....
bu nedenle q w gibi harfleri kullanıp cumle kurmaya çalışan densizler Türkçede konuşmuş olmuyor
Türkçeye sahip çıkalım bu gibi alışkanlıklar yayılırsa Türkçe TiKi-Ce olucak....
olum belesi bırakın paralısı bile yok
S
serdarinho
⭐ 19y
beleş bot yok Wink
ücretsiz yh0q habern oLsunn Very Happy
nasıl yok => http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=53&t=12433 kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi
evet yani nasıl yok alın işte bi daha link viewtopic.php?f=53&t=12433 detective detective detective
S
serdarinho
⭐ 19y
beleş bot yok şimdiliknu bot la t bot var sanırım 2 side koıru
evet cvp bekliyorum sizden Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap