arkadaşlar sro da ALT+TAB yapıyorum fakat olmuyor.sadece sro da ama.bunun nedenini bilen ya da daha önce başına gelmiş ve çözüm bulmuş olanlar lütfen yardım Rolling Eyes
>>>>arkadaşlar Alt+Tab=başarısız lütfen yardımm
· 8 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
şuanda o sorun benim başımda konu açtım bende ama yardım eden yok Sad Sad
kimse yokmu yaww Idea Idea Idea
NE yediniz siz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
iiide siz bişey yuklemıssınız PC'ye Loader'dan dolayı ise silin onu Yerıne Modifier Client kullanın
Loaderdan oluo heralde...Baktın yıne olmadı Sil Silkroadı bıdaha yukle sonra normal calıstır bak oluosa modıfıer yukle...
iiide siz bişey yuklemıssınız PC'ye Loader'dan dolayı ise silin onu Yerıne Modifier Client kullanın
Loaderdan oluo heralde...Baktın yıne olmadı Sil Silkroadı bıdaha yukle sonra normal calıstır bak oluosa modıfıer yukle...
NE yediniz siz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
denedim kaçkere silip yükledim yine yok Sad acaba silkroadda kısayollar kapama die bieşeymi var Crying or Very sad
loader yada silkmind kullaniosan yapıo onu. normal bende de oluo. masa ustu gelmio sinir oluom ama kim cikip tekrar gircek ohoo. takıl kafana gore o herkesde war. popcorn
eet ya aynen bendede oldu Sad
arkada çalışan başka bir pencere yoksa zaten yapmazki arkada açık bir pencere filan olduğunda alt tabla geçersiniz filan yoksa masaüstüne indirmez yani
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap