ArKadaşlar Çarımı hotanda guildcinin orda stalla bıraktım işe gittim eve geldiğimde çar dc yemiş.
ondan sonra her oyuna girdiğim an anında dc yiyo çar bug oldu galiba bi çözümünü bilen varsa nolur bi yardımcı olun..
Oyuna girdiğim an dc yiyorum hp mp gelmeden..
tşkler
ARkadaşlar Acill Yardım hayat memat meselesi bi bakın. BUGGG
· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Ss koyarsan anlarım...Eger ciddi bişeyse joymaxa bug report at
ArKadaşlar Çarımı hotanda guildcinin orda stalla bıraktım işe gittim eve geldiğimde çar dc yemiş.
ondan sonra her oyuna girdiğim an anında dc yiyo çar bug oldu galiba bi çözümünü bilen varsa nolur bi yardımcı olun..
Oyuna girdiğim an dc yiyorum hp mp gelmeden..
tşkler
banada olmuştu benzer olay karakoramda gece chara girince dc yiyordum.sabah girdim düzeldi 😊
Bug report yapsam bakmazlar bile.
bug report yap sen genede Wink
GEnede rapor et ama bi arkadaşım 6x lvl charı ile hala giremiyor.İnşallah düzelir.
salı gününü bekle
hangi Server ' da ?
bidaki update e bak o zaman kesin girersin ...... pure dosyalar ile dene o olayı revbot ta yapıyodu
S
seecanmewar
⭐ 18y
amk bana beleeş bot link'i verin amq.
Ben bi ara Bütün serverlar full populate olmasına rağman Traficc alıyodum 3-4 gün sürdü Laughing
Bazı noktalarda bu bug oluyor ALpsde meşhur bi 80lik bug yüzünden Kaç ay giremedi Mad
** bana beleeş bot link'i verin amq.
ne alaka yaa
ne alaka yaa
Uyarısını Çoktan Aldı Merak Etme Wink
sen yenisin galiba Rolling Eyes hoşgeldin duymadan uyarı aldın hoşbulduk duymadan küfür yedik yaşasın Very Happy bide ne biçim ifade o forumda vereceğim varsada vermem düzgün yaz düzgün cevap gör ne edersen kendine edersin
kardes botla gırıp dc alıyosan botsuz gırıp dene bıde botla bazen bıyerde dc yedıgın zaman botla her gırısınde dc verıyor botsuz gır carı baska yere gotur ole botla gır (tabi sen bu olayı botla denıyosan )
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
sen yenisin galiba Rolling Eyes hoşgeldin duymadan uyarı aldın hoşbulduk duymadan küfür yedik yaşasın Very Happy bide ne biçim ifade o forumda vereceğim varsada vermem düzgün yaz düzgün cevap gör ne edersen kendine edersin
Gelmesiyle Gitmesi bir oldu...
Bug Report'a bugüne kadar cevap veren olmadı sen yinede yaz aynısı youtube'da var adam full pre Wings(AnqeL) White Wolf Sincap ama adam girio guildçide hopp dc Geçmiş Olsun bence bi bardak soğuk su iç yada Update'sonrası düzelebilir belki (Belki) Geçmiş Olsun! extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap