Icerige atla
Extraloob

Arkadaşlar 106 lw wizz charım çalındı

· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme
L
laskok16 OP ⭐ 16y
Arkadaşlar dün 106 lw wizz charım çalındı . Ve kim çaldı bilmiyorum . Charın ıd ve gz sini ztn biliorum . Bildiginiz bi yöntem veya program warsa charımı geri almak için Tüm hamleleri yapıcam . Gerekirse bana hack programı atın . 106 lw wizz cok emek harcadım . Bana yardım edıcek kısıler warsa onlarada +rep veya istedıklerrı herhangı bırşeyi verıcem... ( oyun goldu
silk , item ne olursa vercem . Yeterkı chara yenıden sahıp olayım ) 😢
12 Yanıt
S
SilentLord ⭐ 17y
soğuk su iç kardeşim yapacağın bir şey yok.
Fakat şunu asla unutma bu sadece bir oyun çalındıysa çalındı fazla kafana takma hayatına devam et 😘
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
imkanlarını zorla charının peşini bırakma bencede 106 lvl çok emek istemiştir kaybetme onu.
L
laskok16 OP ⭐ 16y
abi bildiginiz bi şifre kırıcı program hack bişe yoqmu charın peşini bırakmıom her türlü şifreyi denemeye çalışıom . başka char açıp adam mesaj atıom adam oyunda cevap vermıo . Takas yaparken fln kandırayım dıom ama yoq nafile adam cevap vermıo . Bi program olsada bulabılsem . Çok ıyı olck. Bu charı almamın bi çözümü yoqmu . Veya bu forumda hacker varmı varsa kendı charımın şifresini kırdıttırcam .
X
xcorelli ⭐ 18y
abi bildiginiz bi şifre kırıcı program hack bişe yoqmu charın peşini bırakmıom her türlü şifreyi denemeye çalışıom . başka char açıp adam mesaj atıom adam oyunda cevap vermıo . Takas yaparken fln kandırayım dıom ama yoq nafile adam cevap vermıo . Bi program olsada bulabılsem . Çok ıyı olck

1-ilk once turkceyi iyi kullan.
2-Sifre kirici program yoktur.
3-Nerden bilelim chari sattin sonra tekrar geri almak istemedigini.
4-Gercekten Calindiysa Gecmis olsun.
L
laskok16 OP ⭐ 16y
abi bildiginiz bi şifre kırıcı program hack bişe yoqmu charın peşini bırakmıom her türlü şifreyi denemeye çalışıom . başka char açıp adam mesaj atıom adam oyunda cevap vermıo . Takas yaparken fln kandırayım dıom ama yoq nafile adam cevap vermıo . Bi program olsada bulabılsem . Çok ıyı olck

1-ilk once turkceyi iyi kullan.
2-Sifre kirici program yoktur.
3-Nerden bilelim chari sattin sonra tekrar geri almak istemedigini.
4-Gercekten Calindiysa Gecmis olsun.

Kardeşim char niğe satıyım allah allah bn bu charı 110 yapıcaktım sora legend 6 nın gelmesini beklicektim . Lw geldikçe kascaktım. Hiç satmak geçmedi aklımdan
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
komiksin gerçekten , bir bardak soğuk sudan başka hiçbir şey fayda etmez
L
laskok16 OP ⭐ 16y

Yaa Doru çok komiğim . Acaba senin bu kadar çok para saydığın , Birçok fedakarlık yaptığın , Çok emek verdiğin bi charın çalınsaydı komik durumamı düşerdin . Senin beni teselli edicek sözler söylemen yerine böyle saçma sapan şeyler söylüosun .
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Yaa Doru çok komiğim . Acaba senin bu kadar çok para saydığın , Birçok fedakarlık yaptığın , Çok emek verdiğin bi charın çalınsaydı komik durumamı düşerdin . Senin beni teselli edicek sözler söylemen yerine böyle saçma sapan şeyler söylüosun .

. Gerekirse bana hack programı atın . 106 lw wizz cok emek harcadım . Bana yardım edıcek kısıler warsa onlarada +rep veya istedıklerrı herhangı bırşeyi verıcem... ( oyun goldu
silk , item ne olursa vercem . Yeterkı chara yenıden sahıp olayım )

uzatmaya gerek yok 🍺 106 lvl charın çalındı da ben de oh iyiki çalınmış demedim zaten , yorumlarına konuştum
K
KuRaLp ⭐ 17y
Dostum charında e-mail koruması varsa bir ihtimal alırsın charını
L
laskok16 OP ⭐ 16y
e- mail koruması yoq
W
Warrison1 ⭐ 16y

👍 geçmiş olsun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap