Icerige atla
Extraloob

Arkadaşınız / Dostunuz sizin için ne yaptı ?

· 12 Yanıt · 984 görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
?
Special thx to Flexi
12 Yanıt
L
Lordzek ⭐ 16y
sıktı ama 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
sıktı ama :D

+1

beynimde fırtınalar koptu bu konular yüzünden önce kızların bana yaptıklarını sonra benim kızlara yaptıklarımı sonra arkadaşlarıma yaptıklarımı sonra arkadaşlarımın bana yaptıklarını derken çorba oldu anılarım gidip uyusammı ne..
L
Lordzek ⭐ 16y
sıktı ama :D

+1

beynimde fırtınalar koptu bu konular yüzünden önce kızların bana yaptıklarını sonra benim kızlara yaptıklarımı sonra arkadaşlarıma yaptıklarımı sonra arkadaşlarımın bana yaptıklarını derken çorba oldu anılarım gidip uyusammı ne..

bekliyorum +1imi 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
biri benden 1 puan alıp lordzek'e versin -1lede yaşarım ben 😄
C
Continuum ⭐ 18y
biri benden 1 puan alıp lordzek'e versin -1lede yaşarım ben :D

sen vericeksin sol taraftan yukarı tuşu gibi birşey var ona basarak 😄

ben yol gösterdiğim için +1 isterim lord abi 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
yolu eksik tarif etmişsin profiline gidip ordan yukarıya basıp bişyler yazdıktan sonra gelen onay mesajına evet deyince veriyor +1i. Şimdi sana - vereyim mi ha vurim mi sırtına he vurim mi?
C
Continuum ⭐ 18y
yolu eksik tarif etmişsin profiline gidip ordan yukarıya basıp bişyler yazdıktan sonra gelen onay mesajına evet deyince veriyor +1i. Şimdi sana - vereyim mi ha vurim mi sırtına he vurim mi?

yapma ya 😄
The47
The47 ⭐ 18y
beni satıp kız arkadaşıma çıkma teklif etti.
A
Addicted ⭐ 19y
Fenerbahçeli arkadaşım bana kadıköy hatırası tshirti aldı geçen hafta. Kaarşim ya canım benim 😄
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
@The47

Oha.
Special thx to Flexi
The47
The47 ⭐ 18y
@The47

Oha.

önceki konuda hep iyi şeylerden bahsetmişlerdi bende biraz ironi olsun istedim, her zaman herkes iyi olucak diye bi kaide yok malesef şeref yoksunu dostlarımız da olabilr 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: