arkadaşlar arkadaşımın leptobu var benim masaüstü var dedi ki ben leptobu getireyim bağlantı kurup oyun oynayalım dedi internet olmadan bu arkadaşımla cs oynamama mümkün mü ? mümükünse araç ve gereçleri söyler misiniz
Arkadaşımın leptobuyla bağlantı--->
· 7 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Eski ağ yöntemi olan ethernet kablosunu iki bilgisayara takarak deneyebilirsiniz veya sadece modem varsa modeme bağlanıp yine ağdan oynayabilirsiniz
Eski ağ yöntemi olan ethernet kablosunu iki bilgisayara takarak deneyebilirsiniz veya sadece modem varsa modeme bağlanıp yine ağdan oynayabilirsiniz
modem var da modeme nasıl bağlanacak laptop??
Masaüstü bilisayarın bağlandığı gibi veya modemin ve laptopun wirelessi varsa kablosuz olarak bağlanabilirsin
Masaüstü bilisayarın bağlandığı gibi veya modemin ve laptopun wirelessi varsa kablosuz olarak bağlanabilirsin
Hacım biraz açar mısın benim modem airties rt-103
cafeden 2.el 20liraya hub alın ortak onunla güzelce bağlanın lan game yapın netten oynayın herşey uyar işte 😎
cafeden 2.el 20liraya hub alın ortak onunla güzelce bağlanın lan game yapın netten oynayın herşey uyar işte 8)
4 girişli hublar bizim burda 10tl abi naptın 1. el hemde 😱 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap