Icerige atla
Extraloob

Arkadaşımın carı 54 64 lüğe vurduğu sayıya bakın !!!!!

· 41 Yanıt · 3.6K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
_
vurdugu adamın ezıklıgı skıllerınden belli oldie
Y
Ulen ii ki bi vurduk haa herkez bi bahane buluyo anasını satam 😄 yok europ vurmuş yok başkası vurmuş 😄
Y
Aziz sende benden yukske sin die artislik yapma olm :D:D
T
TurkLider ⭐ 18y
Sen degilde avrupa char vurmus gibime geldi ama sen vurduysan tebrikler

tebrik ettiin için saol ama ben vurdum adam ezikse napiM xD

zuahahah Mesu o char sennmi 😈 xD Emin olki kardesim birde avrupa char wursa idi bunun vurdundan en az 2 katı vururdu ?!!!!!!!

aTa Arkadaşımın yazmısım okumuonmu :S

tebrik ettiin için saol ama ben vurdum adam ezikse napiM xD Bu Ne oluo 😈 Yanuına gelmeiim evinde yapısırz sonra 👍 😈
T
TurkLider ⭐ 18y
Ulen ii ki bi vurduk haa herkez bi bahane buluyo anasını satam 😄 yok europ vurmuş yok başkası vurmuş :D

Takma sen Mirca 👍 Mahallede Kimsenin öLe charı olmadı 👍 😁 😈
T
TurkLider ⭐ 18y
Mesutada söLe Onu delcem oqe 👍
Y
:):) saol snn charda fena deil ama :D:D o kdr sp var 😄
S
savatapo ⭐ 19y
yuh damage e bak 😄
Y
hehe kimin charı tabi vurur xD
Y
Ya adamın itemleri npcdir muhtemelen yüzükleri yoqtur o yüzden böle vurmuştur..

NPC bile olsa o kadar yemesi normal deil :? şimdi 60 lwl oldum 70 lik armor nukerine teq atıyom 😁
Y
Server RedSea 500 k ya 25 lwl e kdr kasılır 😄 xD
M
mesut_xD OP ⭐ 18y
Mesutada söLe Onu delcem oqe 👍

naptım gene 😄 🙄
Y
imkansız elyakmasız 17k el yakmalı 14k vuruyosun çakallll
lan salak 😄 ya yürü get malmısın sen yaa git kime sorarsan sor ben vurdum türklider mesut xD aziz felan hepsi bnm arkadaşım hepsine sor 😄 ben vurdum sana yalan borcummu var mall hem orda tam tersi el yakmasız 14 k vurdum el yakması sonradan geldi gec tıklaıdm el yakmalıda 18 k vuruyom eziq sen bişi bilsende konuşsan 😄
Y
Hem damage denilen bişi var akıllı sen nukerden ne anlarsın 😄 LoLxD
Y
Keşke orda lyt nukesi vursaydım lyt la 20 k vururdum rahat lyt daha güclü ya 😄
T
TurkLider ⭐ 18y
imkansız elyakmasız 17k el yakmalı 14k vuruyosun çakallll
lan salak 😄 ya yürü get malmısın sen yaa git kime sorarsan sor ben vurdum türklider mesut xD aziz felan hepsi bnm arkadaşım hepsine sor 😄 ben vurdum sana yalan borcummu var mall hem orda tam tersi el yakmasız 14 k vurdum el yakması sonradan geldi gec tıklaıdm el yakmalıda 18 k vuruyom eziq sen bişi bilsende konuşsan :D

+1966 Dogru söylüYOr 👍
Y
Kardesım burdakı ılk resımde hıle war adam ordan(warrıor) weya baska bırı wuruyo bıde ustune sen wuruyon adamın wurdugu sayı 1xxxx bunu ustune sende wuruna sayı o 1 de senın kının basına eklenıo yanı ılk reısımde sen 17693 wurmadın 7693 wurdun sadece ama 2. resım de bısey goremedım
ulan amma konuştun şimdi 61 lwl im aynı adama 25k nın üstünde vurursam bana ne ödül vercen sole senle her iddeasınada varım o yandaki warriorun felan nicklerini re6.com dan yaz bak o warrior 38 lwl 38 lwl warriorun 65 lwl adama 18 k vurması imkansız en fazla 300 felan vurur ve bn vurdum onu bnm kimseye yalan borcum yoq lol oglu lol işim yokda gelmiş senimi kandırcam bak aynı adama 25k nın üstünde vurcam bida koycam bu forumna sni kapak etcem oqmi görürşürüz! 😘
Y
hem bişi daha var o zaman birinci resimde 17 000 2. resimde nasıl 14 000 vuruyom başka adam vurmuyo görüdm kadarıyla ve bilmem farkındamısın ama orda benden başka kimse o full str glvie adama dönük deil bilemm anlatabildimmi artık gerisi snn zekana klmış bişi 😊 herke zinandı sen nie sorun problem cıkartıon orda bi kere warior vurmuş olsaydı en az 100 vururdu bu 1 ve2. de warrior o adama vurduysa nie yüzü o adama dönük deil etradada 2ikimizden başka kimsede yoktu snn düşüncen snn kendi lolluuun !
A
arkantos96 ⭐ 19y
YA NE TEBRİKİ HADİ O VURDU DİĞELİM EBLKİ ADAMIN BÜTÜN İTEMLERİ YANIKTI ÖLE VURDU BENCE BU OLAY ANLAŞMALI
I
omg

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: