A ataberk35 OP ⭐ 18y 13 yil once #1 anlamadım hala ya nasıl çıkarıyolar bu kadar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A ataberk35 OP ⭐ 18y 13 yil once #2 bi bilen varsa acıklasın lütfen TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 ⭐ 17y 13 yil once #3 geçenlerde event vardı mobs kesip jevel box cıkıyordu ve onları kırdırnca itemler veriyordu şimdi bitti ™ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ataberk35 OP ⭐ 18y 13 yil once #4 ah ulen askerlik bitirdin bizi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mithrandir ⭐ 19y 13 yil once #5 Centauras mudur nedir ordansın ellağam 😄 Herakross TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P polat01250 ⭐ 18y 13 yil once #6 talismanlardan cıktıgını sanıyorum ben o.O TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil