Guildimizin yaş ortalaması diğer guildlere göre daha yüksektir... Guilde oyuncu alımımız devam etmektedir.
Topluluk içinde saygısını kaybetmeyecek ve paylaşımcı olacak tüm arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz....
By BarBarTURK ( GavurKESEN )
Masterımız FeDai ye tşk.ler..........
.:: Aritmetik LVL 5 ::.
· 11 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
guild adı enteresanmış Razz
güzel üyeler bulmanız sağlam dostluklar kurmanız dileğiyle extraokk
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
eski unionmuza saygılarla Mr. Green
L
Lord_Rings
⭐ 19y
aritmetik guildi sanıırm dağıldı ben piyasada goremıyorum fazla. bende _TURKLER_guildindeyım adım Lord_Rings aritmetik guildine başarılar.. kahvekeyfi
aritmetik guildi sanıırm dağıldı ben piyasada goremıyorum fazla. bende _TURKLER_guildindeyım adım Lord_Rings aritmetik guildine başarılar.. kahvekeyfi
iyi reklam yapma yolu bulmussun
Baska guıldlerı yok gosterıp kendı guıldını ovuosn
öv bakalım ne yapabılırsın merak edıyorum
Guildimizin yaş ortalaması diğer guildlere göre daha yüksektir... Guilde oyuncu alımımız devam etmektedir.
Topluluk içinde saygısını kaybetmeyecek ve paylaşımcı olacak tüm arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz....
By BarBarTURK ( GavurKESEN )
Masterımız FeDai ye tşk.ler..........
eet yas otalamanız yuksek ama sadece kafa kagıdında
guild adı enteresanmış Razz
Hacım kendılerı daha enteresan Very Happy
L
Lord_Rings
⭐ 19y
global kampanyası yapın extraloob tanıtım
L
Lord_Rings
⭐ 19y
arkadaşlar silkroad yetkılıler 31 aralık yılbaşı dolayısıyla bot kullananları kara listeye almışlar.her an banlanmalar gelebılır lagdan kurtulmak için bu yöntem seçilmiş
herkez kasasında silk bulundursun...
herkez kasasında silk bulundursun...
L
Lord_Rings
⭐ 19y
zeus hakkında yardımlaşmak için [email protected] adresmi ekleyin gerçekten ciddi alışverişler ve yardımlaşmak için [email protected]
titan bişi sorcam
Abi Beni Alabilirmisin hemde kasabilirmisin nolu rbugün açtım lwl 10 chinese sword&kalkan 😊
İd:WaRLoRDTr
İd:WaRLoRDTr
L
Lord_Rings
⭐ 19y
gel benim guildime
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap