Icerige atla
Extraloob

Argos , Helios , Saturn ? [ Arkadaş Aranıyor ]

· 30 Yanıt · 2.6K görüntüleme
N
NewJersey OP ⭐ 15y
Arkadaşlar para biriktiyorum.Gold + Premium falan alacağım.
Yeni bir server ' da başlamak istiyorum ve beraber kasılacak arkadaşlar arıyorum.
Ölü bir server ' da başlamak istemiyorum.
Sizce hangi serverı tavsiye edersiniz ?

Serverlar

Argos , Helios , Saturn
30 Yanıt
E
Exezoris ⭐ 16y
come gobi and join us
O
Onitsuka ⭐ 17y
Mena tavsiye ederim:)
Vanity
Vanity ⭐ 16y
Gel Thebise akalım 😉 Silkroad-R 4ever 😉
N
NewJersey OP ⭐ 15y
come gobi and join us

Bende server bölümünde neden Gobi serverı yok !
The47
The47 ⭐ 18y
come gobi and join us

gobi silkroad-R de bulunuyor. 😗
N
NewJersey OP ⭐ 15y
come gobi and join us

gobi silkroad-R de bulunuyor. 😗

Doğru 😄 Ben normal silkroad ta oynamayı düşünüyorum 🤔
N
NeoniK ⭐ 17y
silkroad r 4 ever demezler mi ya summer7: 😊 isro'dan daha kötü 70 lvle kadar gold düşmüyor .

* Bende Azteca'da oynuyordum Sıkıldım. yeni bir sw gelse iyi olur dicem ama asla gelmez hele Genesis'den sonra 😁 argos'a mı başlasam ne ? 😁
Vanity
Vanity ⭐ 16y
silkroad r 4 ever demezler mi ya summer7: 😊 isro'dan daha kötü 70 lvle kadar gold düşmüyor . tek pet veriyor ve 1,2,3 dg sos set sanırım. başka ne var 😕 International Sro ❤️

derler tabii 😄 isrodan güzel oyunun her levelini yaşıyoruz 😊 plvl yok bot var ama olsun yinede kasıyoruz sürekli item sıkıntımız yok golda ne gerek var ki
N
NewJersey OP ⭐ 15y
Şimdilik Gobiye başladım Nickim : Time2
N
NeoniK ⭐ 17y
silkroad r 4 ever demezler mi ya summer7: 😊 isro'dan daha kötü 70 lvle kadar gold düşmüyor . tek pet veriyor ve 1,2,3 dg sos set sanırım. başka ne var 😕 International Sro ❤️

derler tabii 😄 isrodan güzel oyunun her levelini yaşıyoruz 😊 plvl yok bot var ama olsun yinede kasıyoruz sürekli item sıkıntımız yok golda ne gerek var ki

isroda bir zamanlar öyleydi canım benim plvl felan yoktu 😊 ı sadece sen 2-3 ay bekle sonra görürsün orayıda bozarlar 👋
L
Loras ⭐ 16y
isro 😘
The47
The47 ⭐ 18y
+12 legend setli dostlarımızla karşılaşmamak için yeni açılmış serverlarda başlamak daha mantıklı.
N
NeoniK ⭐ 17y
+12 legend setli dostlarımızla karşılaşmamak için yeni açılmış serverlarda başlamak daha mantıklı.

* o yüzden bende yeni server gelene kadar beklicem.

* Genesis'den sonra yeni server Gelmez diye umuyorum ama inş gelir son 1 tane :!!&%&!

aztecada toplasan 3,5 kişide legend +12 set ya var ya yok.
N
NewJersey OP ⭐ 15y

* o yüzden bende yeni server gelene kadar beklicem.

* Genesis'den sonra yeni server Gelmez diye umuyorum ama inş gelir son 1 tane :!!&%&!

aztecada toplasan 3,5 kişide legend +12 set ya var ya yok.

Ben şimdilik başladım Gobide.
Azteca , Argos yada Malazgirt te başlıcam.
N
NeoniK ⭐ 17y
Azteca'da 8 goldbotum vardı GM gold drop ayarıyla oynadı mob ile char arasında 7 lvl fark var ise gold düşmüyo.

charlar 44 lvl wizdi onglarda gold düşmüyor hay böyle işe argosa geçersem 8 tane chin nuker açıcam goldbot 😄
D
Doma$no ⭐ 18y
Duckroad gel PRİVATE.İsro da pişman olursun
N
NeoniK ⭐ 17y
Duckroad gel PRİVATE.İsro da pişman olursun

Private serverlar bi yerden sonra sıkıyor be duckroadda 1 hafta oynadım sıkıldım isro öyle değil ama isroda sıkılmadan 6 sene oynadım hehe 😁
U
Uvantu ⭐ 15y
malazgirt sıkıntı yok 7/24 komedi
N
NewJersey OP ⭐ 15y
Argos , Helios , Saturn ü önerdiler. Bunların arasından en iyisi hangisi ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: