Icerige atla
Extraloob

Ares Serverini Dağıttılar...

· 23 Yanıt · 5.5K görüntüleme
L
levent1997 OP ⭐ 18y
Th3ChampionS Guildine Tebrikler BFW da Tam 4 Guild Onlara Dalıcaklardı(200 kişi 😱 ) Th3ChampionS Guildi iSe 20 kişi 😊 Uniondan Bütün Guildler [NıghtMare Vb] Guildler Jangan FW a Gittikleri için Th3ChampionS 20 ws 200 yapmaları GerekTi... Bnde Bu olaya Tanıklık oldum Th3ChampionS Guildini kuranlar burda oturuyorlar... Myra Vb Charlar Guildi Savunurken Burda Elektirik Gitmezmi 😱 15-20 Dk Da Anca geldi arkadaşlar 🤘 Oyuna Girdiklerinde Kapılarada Sorun Yoktu... Birde Baksınlar Adamlar Etrafı kaplamışlar Kapılar Kırık... Arthemis Vb Charlar 6-7 kişi kaldılar Hala Savunuyorlar REsmen Ölümüne:D Myra Filan oyuna girdi Delirtti o 4 guildi 😄 Savaş bitti Th3ChampionS Galip Yani kaleyi vermediler:D 🤘 [Atlantis Global Show Yaptılar Tüm BFW a katılan guildlere Tbrk ettiler 🤘 Resmen Server Kral Guildi oldurlar 20 kişiye 200 kişi 😊

BanDit ForTesi Almak Biraz Zor Olur NıghtMae Th3ChampionS vb Guildler oldukca 🤤
23 Yanıt
W
wich ⭐ 18y
savaş perşembe günü oldu sen c.tesi söylüyorsun 😊
E
Exa ⭐ 17y
Illaki olduğu gün söyliyecek diye bi kural yok ki..işi vardır şimdi zaman bulmuştur şimdi anlatıyodur..
S
Sehnsucht ⭐ 18y
Bide bunu guildler bölümüne açsan tam süper olacak. 🎅
_
_ANIL_ ⭐ 19y
Bizde Eosta 4 Guild Arasından Kaleyi Aldık Unionsuz Tek Bşımıza Unrivalled <3
M
mehmet125 ⭐ 19y
öle 20 -30 guildle olmuyo bu işelr kuru kalabalık onlar guru kalabalık
S
SLAYER_BBB ⭐ 18y
haha 6-7 kişi kalmışlar 😁 😁
üstüne bide global show yapmışlar 😁 😁

aresde oynamasak yedirceniz haaaa 😉
L
levent1997 OP ⭐ 18y
yalan degil arkadaşlar elektirik kesildi ...
Z
Zeratul ⭐ 18y
taşındı
V
Veahus ⭐ 17y
Arkadaşlar suan kale kimde ? R0F'tamı ?
P
su anda Kale GloryOrDeath de...

ayrica akil var mantik var 200 vs 20 asuhahahah ulan 200 tanenin 180 50 lwl olsa her biri 20 kişiden birine 2-3 k vursa 180 * 2 yi carpsaniz 360 k eder bu kadar can kimde var hadi diyelim 20 kişiden alayı nuker herbiri en fazla 3 tane adam alsa 60 kişi diger 140 kişi o anda bakcakmi bari bi yalan sölüonuz adam gibi söleyinn
B
bulasikci ⭐ 17y
ehehe kaleyi vermediler diyor bende areste oynuyorum adamlar bas baya aldı kaleyi. Elektrik kesilmiş olabilir şanssızllıktır ama yenilginin üstünü başka şeylerle örtmeye çalışmayın . Kale gittikten sonra global show yapsanız neye yarar ben o globallerin hepsini gördüm kısacası hiç bişey değilsiniz ...
R
RuffLes* ⭐ 18y
Şu an Jangan kaLe GloryOrDeath de tolga nın da dediği gibi bugun de alamadılar ^^
W
White_Wolf ⭐ 17y
saglam guildmiş
S
selcuk415 ⭐ 19y
yersen 😄
R
recon ⭐ 18y
hehe feci zırlatmasın areste oynuyoz ^^
M
mrjakuza ⭐ 16y
Kötü olmuş yaaa :s
R
RaFFiNeRi ⭐ 19y

ama siz adam değilsiniz hileyle aldınız. Hellsing.
U
Uprising ⭐ 19y

ama siz adam değilsiniz hileyle aldınız. Hellsing.

summer5: En son cevap yazılalı 1 yıl olmuş neredeyse. 😱
S
Artık VampireTouch dan başkası alamıyor adamlar tapuyu almış 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: