!!!!Arena!!!! sroya dahil olcak olan Arena War
· 17 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
guzel bisiye benziyo ama cincem pek gelismis olmadigi icin Mr. Green anlayamadim pek bisi ama insallah umdugum gibi bisi olur
Guild War dan mı bahsediosun biraz konuyu acarmısın?
yok bu güild var deil bu kale savaslarının yapcagı yer , yani avrupa charlarıyla , bizim charıların kapışmayapacakları yer. Yani toplu ve büyük savas olucak anlıcayacagın, kimileri diyor bu savas serverler arası olucak, kimilerde diyorki sadece o server arasında olacak o kadarını daha çözenedim extraokk
ya sımdı resıde 2 adet şehir var üsteki şehir gecen zamanlarda da gordumuz kale savaşları yapılan şehir onu resmen ezbeledikde gelse diyede sabırsızlanıyoruzda alta bı sehir daha var
onun ne oldunu anlıyamadım o belkı arena olabır derim bu sorvırlar arası savas alanı ????
onun ne oldunu anlıyamadım o belkı arena olabır derim bu sorvırlar arası savas alanı ????
beyler çinlilerin aslında forcecu açması lazım yoksa bu avrupalılar bufflardan işi bitirecek eğer bizde force açarsak belki bi işe yarar extraokk
arena garip biseye benziyo Very Happy
ayrıca bu eu lar cok can yakacak gibi Very Happy ama chinese lerde boru deiL Wizard Vs Nuker de ilk atan kazanır Twisted Evil
ayrıca bu eu lar cok can yakacak gibi Very Happy ama chinese lerde boru deiL Wizard Vs Nuker de ilk atan kazanır Twisted Evil
[ek #12654]
Hehe boşuna sabırsızlanmayın lagdan hepmiz yatarız Laughing
Parayla ilgili bişey olsaydı anında gelirdi ama bunun gelmesi 1 seneyi bulur popcorn
Parayla ilgili bişey olsaydı anında gelirdi ama bunun gelmesi 1 seneyi bulur popcorn
Twisted Evil Twisted Evil
[ek #12654]
Very Happy Very Happy Very Happy
bu silkroad magazin dergisi çizerleri ciddin güzel şeyler çiziyorlarda hepsi hayal gibi ancak bir 10 yıl sonrasında olabilecek işler şu anda lvl 90 gelmemişken kale sawaşlarının gelmesi çok zor Wink
Güzele benziyo haydi hayırlısı
vay bladerunnner ha memnunmusun charımdan extraokk
vay bladerunnner ha memnunmusun charımdan extraokk
sen kacıncı sahibisn Very Happy
[ek #12654]
kaçıncı mı Shocked kaç kere sattınız charımı iLk sahibiyim kahvekeyfi
bence kesinlikle gelciektir kale savasları yoksa pvp ile thieflik yada güild var ile bu oyun böyle zevkli olmaz kale savasları toplu oldugu icin bence cok ama cok anlamlı olucak
bunLArLa uğraşacağınıza wowa başLayın arena faLan fiLan aradığınız herşey vAR...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap