Lenneth OP ⭐ 19y 15 yil once #1 Bot servisindeki charlardan birindeydim, adam oyundan çıkmadığını söyledi, yardımcı olayım dedim 😁 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A augus ⭐ 16y 15 yil once #2 Annene fena koydum ? 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 15 yil once #3 Annene fena koydum ? 😁AFK diyecektim, kuru kuru gitmesin açılımını yapayım dedim 😁 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lordzek ⭐ 16y 15 yil once #4 Muhahaha bro süper demişsin 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y YuGoWorld ⭐ 16y 15 yil once #5 İngilizcene ölürüm senin 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lordzek ⭐ 16y 15 yil once #6 PuddingPot a "i dont have any silks yet" dermisin bro adam devamlı müşterimdir ayıp olmasın ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _DesertRose_ ⭐ 16y 15 yil once #7 😳 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil