Icerige atla
Extraloob

Ardı Ardına 2 Unique =)

· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

Mr. Green extrabeer Küfür war bi dene Razz 3 yıldız öküz ünü indirdimde Very Happy ona kufrediyo Razz pardon
18 Yanıt
3
3nToX ⭐ 19y
hemen yabancıyım ayağına yatıyon serefsiz seni gidi seniii Mr. Green
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
Dikkat ettiyseniz Very Happy tiger ın cıkardıgı yaratıklar bana dalmıyolar Wink bi bug buldum galiba lord da denicem eger olursa paylascam sizle Mr. Green
P
Pennywise ⭐ 19y
bug falan değil her player a aynı anda sadece 8 mob saldırabilir tabi sen diğer saldırmayanlara vurmadığın sürece.
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

bug falan değil her player a aynı anda sadece 8 mob saldırabilir tabi sen diğer saldırmayanlara vurmadığın sürece.

ii de benim bildigim uniqlerin cıkarttıgı canavarların hepsi dalar Confused ben lord dayken bulduk dalıyoz dalıyoz lord bende o an bi cıkardı unique lerini :S hepsi birden üstümde + lord da dalıyo Razz Bilmiyorum ama ben genede deniyecegim.
P
Pennywise ⭐ 19y

ii de benim bildigim uniqlerin cıkarttıgı canavarların hepsi dalar Confused ben lord dayken bulduk dalıyoz dalıyoz lord bende o an bi cıkardı unique lerini :S hepsi birden üstümde + lord da dalıyo Razz Bilmiyorum ama ben genede deniyecegim.

hepsi dalmaz hepsi dalsa yarkanı tek başına keserken spawnlardan 10sn sonra yatardın Wink
W
whiteleo ⭐ 19y

hepsi dalmaz hepsi dalsa yarkanı tek başına keserken spawnlardan 10sn sonra yatardın Wink

Ah sorma o spawn mıdır nedür anlamadım gitti. Araya girdiğim gibi gidiyorum. Mr. Green Laughing
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
hehe spawn yaptıktan sonra 10 saniye dayana bilirsem ne ala Mr. Green
S
ShiZE ⭐ 19y
sp tıcket bosuna gıdıyor bea yazık bence Embarassed
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel ss ler teşekkürler.

lvl 77 için girseydin 8li bir partye ticket gitmezdi :?!!!
S
Stephanos ⭐ 19y
Artık 8 li pt ye girsende donmuyo ticket Exclamation
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

güzel ss ler teşekkürler.

lvl 77 için girseydin 8li bir partye ticket gitmezdi :?!!!

ewt Razz bu yuzden 4 gun ticket bosa aktı ^^
B
baris1992 ⭐ 19y
Tebrikler
M
mesin ⭐ 19y
tg keserken sp 2000 K küsüsr cerberusta 500 K ardı ardına mı kesilmiş yoqsa sp yi vermişmi Mr. Green ????? Mr. Green Mr. Green
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

tg keserken sp 2000 K küsüsr cerberusta 500 K ardı ardına mı kesilmiş yoqsa sp yi vermişmi Mr. Green ????? Mr. Green Mr. Green

Fire El Patlatmaya verdim Wink 4 yaptım
_
Ayıp aga yaw lv 77 de Tg and Cerberus xD Genclerin önünü açmak lazım 😊 Benim gibi Razz
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

Ayıp aga yaw lv 77 de Tg and Cerberus xD Genclerin önünü açmak lazım 😊 Benim gibi Razz

o anda ben ^^ mal calmıstır götürdüm malı trader kufur ediyodu ss lerde goruldugu gibi gittim jangana bunu 9-10 kere öldürdüm Very Happy birinide tg nin düştügü yerin altında kestim baktım tg cıktı Razz cıkam yukarı bakam dedim ^^ orda bende kestim Razz masum masum bana bakıyodu kes beni diyodu sanki Mr. Green cerberus ise 2-3 saat beqledim Evil or Very Mad cok canımı sıktı cıktıgı gibi önüme düştü Razz 20-30 saniyemi almadı kesmek Razz Laughing rk01_adorazione2.gif
Dosyalar (2)
_

o anda ben ^^ mal calmıstır götürdüm malı trader kufur ediyodu ss lerde goruldugu gibi gittim jangana bunu 9-10 kere öldürdüm Very Happy birinide tg nin düştügü yerin altında kestim baktım tg cıktı Razz cıkam yukarı bakam dedim ^^ orda bende kestim Razz masum masum bana bakıyodu kes beni diyodu sanki Mr. Green cerberus ise 2-3 saat beqledim Evil or Very Mad cok canımı sıktı cıktıgı gibi önüme düştü Razz 20-30 saniyemi almadı kesmek Razz Laughing rk01_adorazione2.gif

HeHee.. Tbrr... extrabeer extrabeer
Dosyalar (2)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: