-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Mr. Green extrabeer Küfür war bi dene Razz 3 yıldız öküz ünü indirdimde Very Happy ona kufrediyo Razz pardon
Ardı Ardına 2 Unique =)
· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
hemen yabancıyım ayağına yatıyon serefsiz seni gidi seniii Mr. Green
Dikkat ettiyseniz Very Happy tiger ın cıkardıgı yaratıklar bana dalmıyolar Wink bi bug buldum galiba lord da denicem eger olursa paylascam sizle Mr. Green
bug falan değil her player a aynı anda sadece 8 mob saldırabilir tabi sen diğer saldırmayanlara vurmadığın sürece.
bug falan değil her player a aynı anda sadece 8 mob saldırabilir tabi sen diğer saldırmayanlara vurmadığın sürece.
ii de benim bildigim uniqlerin cıkarttıgı canavarların hepsi dalar Confused ben lord dayken bulduk dalıyoz dalıyoz lord bende o an bi cıkardı unique lerini :S hepsi birden üstümde + lord da dalıyo Razz Bilmiyorum ama ben genede deniyecegim.
ii de benim bildigim uniqlerin cıkarttıgı canavarların hepsi dalar Confused ben lord dayken bulduk dalıyoz dalıyoz lord bende o an bi cıkardı unique lerini :S hepsi birden üstümde + lord da dalıyo Razz Bilmiyorum ama ben genede deniyecegim.
hepsi dalmaz hepsi dalsa yarkanı tek başına keserken spawnlardan 10sn sonra yatardın Wink
hepsi dalmaz hepsi dalsa yarkanı tek başına keserken spawnlardan 10sn sonra yatardın Wink
Ah sorma o spawn mıdır nedür anlamadım gitti. Araya girdiğim gibi gidiyorum. Mr. Green Laughing
hehe spawn yaptıktan sonra 10 saniye dayana bilirsem ne ala Mr. Green
sp tıcket bosuna gıdıyor bea yazık bence Embarassed
güzel ss ler teşekkürler.
lvl 77 için girseydin 8li bir partye ticket gitmezdi :?!!!
Artık 8 li pt ye girsende donmuyo ticket Exclamation
güzel ss ler teşekkürler.
ewt Razz bu yuzden 4 gun ticket bosa aktı ^^
Tebrikler
tg keserken sp 2000 K küsüsr cerberusta 500 K ardı ardına mı kesilmiş yoqsa sp yi vermişmi Mr. Green ????? Mr. Green Mr. Green
tg keserken sp 2000 K küsüsr cerberusta 500 K ardı ardına mı kesilmiş yoqsa sp yi vermişmi Mr. Green ????? Mr. Green Mr. Green
Fire El Patlatmaya verdim Wink 4 yaptım
_
___CrAzY___
⭐ 19y
Ayıp aga yaw lv 77 de Tg and Cerberus xD Genclerin önünü açmak lazım 😊 Benim gibi Razz
Ayıp aga yaw lv 77 de Tg and Cerberus xD Genclerin önünü açmak lazım 😊 Benim gibi Razz
o anda ben ^^ mal calmıstır götürdüm malı trader kufur ediyodu ss lerde goruldugu gibi gittim jangana bunu 9-10 kere öldürdüm Very Happy birinide tg nin düştügü yerin altında kestim baktım tg cıktı Razz cıkam yukarı bakam dedim ^^ orda bende kestim Razz masum masum bana bakıyodu kes beni diyodu sanki Mr. Green cerberus ise 2-3 saat beqledim Evil or Very Mad cok canımı sıktı cıktıgı gibi önüme düştü Razz 20-30 saniyemi almadı kesmek Razz Laughing

_
___CrAzY___
⭐ 19y
o anda ben ^^ mal calmıstır götürdüm malı trader kufur ediyodu ss lerde goruldugu gibi gittim jangana bunu 9-10 kere öldürdüm Very Happy birinide tg nin düştügü yerin altında kestim baktım tg cıktı Razz cıkam yukarı bakam dedim ^^ orda bende kestim Razz masum masum bana bakıyodu kes beni diyodu sanki Mr. Green cerberus ise 2-3 saat beqledim Evil or Very Mad cok canımı sıktı cıktıgı gibi önüme düştü Razz 20-30 saniyemi almadı kesmek Razz Laughing
HeHee.. Tbrr... extrabeer extrabeer
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap